Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bom kr znorel

Bom kr znorel

Kako je danes depresiven dan. Koncentracijo imam na nuli, delovna storilnost prav tko. Mislim, da se mi bo kar strgalo… Bom kr znorel!

……..nisi edini, jz sem dons v službi po 16 dneh dopusta…da pop…..!

Jaz pa niti ne, sam v trgovino se drenjat med folk mi je odvratno. Pol pa musko dokonca (moža ne bo doma), pa mal plesa po dnevni, nekaj bom spekla, pa lase umila. Sam če mi v trgovino nebiblo treba it.

Pij veliko – vode! Meni je to svetovala kolegica, pa je očitno res nekaj na tem. Če sem na dnu, začnem piti navadno vodo in počasi pridem k sebi.

Jaz tud…

Tale luna je res bad !

ojej, raje ne!
mar ni čudovito, kodež škreblja, malo hladneje je, lahko kaj bereš, ali pa se vležeš na kavč, se pokriješ z odejo in ti je toplo?
Če bi bila v tvoji koži bi pa raje naredila nekaj drugega: deset minut tekla na mestu, naredila vsaj 30 počepov, nekaj sklecev in nazadnje bi se ti kar samo smejalo, ker bi se zelo dobro počutil…..
Imej vsaj lep večer, prav?

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Sem moški srednji let,brez obveznosti ker pri nas mislim na ženo in otroke ki so zaposleni,jez pa od 7-15 ure se dolgočasim in resnico povedano razmišlam katera je toko kod jas in se dolgočasi koje moža in otroke poslalatam ke spadajo.Verejetno koker meni tudi njoj hodijo po glavi grešne misli za kašn seks dokler je še pojstelja vroča,al pa za kakšno kavico doma pri njej alpa neke ven kamer koli. nise pa žigolo tudi to da dam na videz duše pa smisla da popestri tisi prazni čas.Drage dame pomagajtemi pa brez obveznost.Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close