Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NO PA POVEJTE….

NO PA POVEJTE….

BEREM FORUME,TAKŠNE IN DRUGAČNE POSTE….V GLAVNEM SAME KRITIKE….OBSODBE….NO TAKOLE:
PA VI MENI POVETJE V GLAVNEM ZAKONCI,KI ZNATE TAKO DOBRO KRITIZIRATI….ALI SO VAŠI ZAKONI POPOLNI,BREZ NAPAK,BREZ VARANJA,BREZ POMISLEKA NA SKOK ČEZ PLOT,POLNI LJUBEZNI,NEŽNOSTI…..KAJ ŠE SPADA V ZAKON?SKRATKA OH IN SPLOH,PA PUSTIMO TISTE,KI SO POROČENI ENO,DVE ….NO PRI TREH JE ŽE KRIZA

Poljub je kralj dotikov

Zakwa se pa tko naglas dereš ?

Kr kadi se od jeze……:-)))

Tarantela, ne vem, kaj ti gre tako na živce. A se katera od tistih, ki imajo (imamo) par kil preveč, kdaj dere na one, ki nimajo teh problemov? Nekateri imajo z nekaj sreče in nekaj truda npr. lepo postavo, nekateri lepo hišo, nekateri pa dober zakon. In kaj je tu obsojanja vrednega?

Če tista, ki zna s telesom, da nekomu nasvet, je to pozitivno. Če tisti, ki zna v zakonu, da nasvet, je pa kritiziranje. No ja…

za dober zakon sta potrebna dva.Ne more en preskusat vse mozne recepte za uspeh,pa se matrat,drugi pa ne sodeluje,za uspesen zakon sta potrebna dva,in idealno je da imata skupne interse,potem je vse lazje.
Vidim pri sebi,ce bi bila bolj lena,in se mi ne bi dalo hodit ven s kolesom,ampak doma gledat tv bi se z mozem odlicno razumela,zaenkrat se pa razumemo dobro.

Trantela, kar se tiče idealnih zakonov, mislim, da je to samo plod domišljije oz. slepota nekoga, ki verjame, da ga partner ne bi prevaral.
Še vedno sem prepričana, da ga ni moškega (izjema so geji) na tem svetu, ki ne bi podlegel ženskim čarom.

DONA, se popolnoma strinjam s tabo! Dodajam samo, da tudi ženske nismo/niso čisto emune na moške čare. Me pa zanima, kaj je tarantelo tako razkačilo?!:o)

Dajte no dajte,danes vsi gledajo,da je partner bogat,da ima dobro službo,novejši avto,veliko stanovanje,en kup diplom in nazivov,po možnosti še kaj več.No imeti mora pač tudi nekaj v glavi,ter naj ne bi bil-la grd-a in neumen-a.Pa taki asi ponavadi kar hitro stopijo v zakonski stan,da se materialno okoristijo.Iznajdljivo.Poznam veliko takih zvitih materialistov.

Jaz moram rečt, da imam trenutno idealno partnersko zvazo z dvema otrokoma, ki traja že skoraj dvanajs let. Res pa je, da vedno ni bilo tako. Da je bila zveza že dvakrat na razpotju, da se je vmes že dvakrat odselil, pa ni bilo zaradi varanja, ampak zato, ker se nisva znala prilagodit drug drugemu.
Nato sva spoznala, da sva takšna kot sva, da je brezpredmetno spreminjati človeka, da ga imaš rad z njegovimi slabimi lastnostmi, da je potrebno kdaj potrpeti in se kdaj potruditi, ter kdaj popustiti. In to obojestransko.
Ko sva to ugotovila, sva zaživela mirno in veliko bolj polno življenje. Sedaj sva dva svobodna človeka, ki živima v skupnem sožitju. Ljubiva se bolj kot kdajkoli prej in si to tudi pokaževa in povema. Vsa umetnost je v malenkostih, ki sejih naučiš cenit z leti.
Ja, tarantela trenutno je popolno, ne bom pa rekla, da bo vedno tako…

Bravo zan!!! Prov mas!!! Tarantela,ti se pa ne tkole dret,no!!! Sej sam plasis vse okol sebe 🙂

strinjam se z Dono, zakon ni pravljica v katero se odpravimo,ko se poročimo, povsod se dogaja nekaj kar drugi “kao” nebi prenašali…. Imam sodelavko,ki bi obe roki dala v ogenj da jo mož nebi prevaral a vsi ga vidimo z drugo.,če pa tip ne vara ženo,jebi ga, pa pije ali je pa umazanc…..

hahaha….sploh se ne derem to je zadnja stvar,ki jo počnem v življenju…in mislim da niste razumeli tega posta….ma nima veze….obsojanja so bila,so in bodo…..

:))

Poljub je kralj dotikov

tarantela,pa res ne stekas,DERES SE ZATO,KER PISES Z velikimi TISKANIMI CRKAMI!!! to je dretje,ne dretje v tvojem osebnem zivljenju.

Jaz pa poznam idealen zakon. Ona je v dobri veri, da je on nebi zapustil pripravljena naredit, kar on reče in je to čisto nič ne moti. Njega pa tudi ne, ker jo ima v oblasti.

Moj zakon pa je takšen kot večina. Dovolila si bom vzet besede drugih, ki pravijo, da zakon ni pravljica in se nikakor ne strinjam z tistim, ki pravi, da iščemo samo partnerje, ki so oh in sploh. Kaj ti koristi tipček poln denarja, če pa ni ljubezni, razumevanja in zaupanja.

Lp

Suana

Suana, če mene vprašaš v tem idealnem zakonu ta ženska zelo trpi in to nikakor ni idealen zakon. lp

moj zakon ni idealen, se pa ne varava, ne tepeva, ne zmerjava, ne ponižujeva… 100-odstotno si zaupava in sva ustvarjena drug za drugega. Ko pa se skregava, se počutiva oba tako grozno, da nekaj časa sploh govoriti ne moreva. a kmalu se pobotava in vse je kot prej – zame in zanj idealno…

tudi jaz nisem verjela, da je kaj takega mogoče, ampak je…

Nihce ni popoln, prav nicesar ni okoli nas, da bi lahko rekli ja to je pa res popolno..tega ni in nikoli ne bo in prav je tako, ker bi bil potem svet dolgocasen.
Seveda pa smo ljudje, ki priznamo, da ni vedno vse oh in sploh, tako ne pri nas osebno, kot ne v zakonu ali kje drugje…So pa ljudje, ki se delajo da so oh in sploh vedno…u resnic..pa zivijo en mimo drugega..kako se bosta pol taka sploh lahko kregala al mela rada…in so ljudje..taki in drugacni..in mene sploh ne zanimajo..naj vsak zivi kot mu paše..a najtezje je brati ali poslusat ljudi, ki zivijo v senci nekoga drugega, ki sploh nimajo svojega jaz-a, ki si upajo govort-pisat o stvareh o katerih sploh nimajo pojma, ponavadi so ljudje ki imajo tolk za povedat o vsemu..to vecina samo negativne stvari..najvec sranja nad svojo glavo…zato jih jaz zadnje case sploh vec ne berem, ne poslusam, skoda mojga cajta..naj uzivajo v svojem laznivem svetu…jaz raje zivim v mojem , kjer ni vse roznato, se pa trudim da je!

Meni pa se zdi, da je vse popolno! Vse je natanko tako, kot mora bit! In vsak človek je, skupaj z vsemi “napakami” popolna stvaritev vesolja. Ostalo pa je vse odvisno od našega pogleda na svet!

Bravo bejba!

Raje vprašaj, če živimo po vseh družbenih predpisih in normativih…

…bom potiho govorila(velike črke…se derejo …. :)kaj pa če jaz slabo vidim?No kakorkoli zdaj je že bolje kar se tiče odgovorov…..tudi jaz bi lahko veliko napisala o svojem zakonu,ki je vse prej kot pravljica….ampak morda kdaj drugič

:))

Poljub je kralj dotikov

Tudi meni tisti zakon ki sem ga opisala ni niti najmajn idealen.
A sem se prepričala, da je res tako, kot sem napisala.
Še sedaj po osmih letih se ga, ko ga vidi ne more nagledat. Še to. Bila je rizično noseča in je z njim hodila poslovno na Hrvaško. V sedmem mesecu je dobila popadke in rodila je v Splitu. Rekla je, da bi to naredila še enkrat, samo da bi bila s svojim možem.

Če to ni bolno!?!

Sicer pa saj vem, kdo sem da sodim o drugih!

Lp

Suana

Bravo tarantela 😉 vidis,saj ni bilo tezko,a ne da ne 🙂 Zdej je pa bolje,pozdravcek 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close