Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek družina

družina

Kakšne odnose imate v družini s svojimi starši, mogoče s sestro ali bratom, če jih imate, v kakšni navezi ste?

Če pride do konfliktov, kako jih rešujete?

S sestro nimam nekega posebnega odnosa, ker je med nama velika razlika. Se pač vidita tu in tam, pogovarjama pa samo sprotne teme, z njo ne razplljam kakšnih težkih življenskih, družinskih temat. Se bolje razumen z njeno hčerko, mojo nečakinjo.

Z mojim krvnim sorodstvom sem v dobrih stikih. S sestro sva pa kot duši dvojčici.

Sm ti ka fouš, jaz imam alergijo na sestro :(((

Na splošno se doma dobr razumemo, razen sestra je bolj samosvoja in se nam zelo poredko pridruži pri debati…pa tut nisva preveč povezane med sabo, ker sva po karakterju čist drugačne in imava vsaka svoj krog prijateljev…z mami se v zadnjem letu ful dobr razumem, z očkatom se da pa tut marsikej zment. Jst sm vesela, da smo taka familija 🙂

Sonce 1, zavedam se moje sreče, verjemi!

Uhhh.. z bratom sva kot noč in dan, zaradi tega se tudi ne razumeva. Ok, včasih nama uspe udariti kakšno hudo debato, ampak to se zgodi zelo redko. On je zelo samotarski tip, ki preživi večino časa zaprt v svoji sobi s knjigami, jaz pa nisem taka. Aja, še to ne prenesem, ker ne vem, kaj bi sam s sabo. Nima nekih ciljev, nima motivacije, zato neki sanjari, da bi šel po svetu in se po možnosti ne vrnil več. Pač ko mi govori take stvari, bi ga najraje mahnila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close