Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rabi katera kakšen star izvod revije Cosmopolitan

rabi katera kakšen star izvod revije Cosmopolitan

Išče kdo kakšno staro izdajo revije Cosmopolitan? Jaz imam neslednje in jih odstopim po ugodni ceni:
oktober, november, december 2001
januar, marec, april, maj, julij, avgust in oktober 2002
lp

po ugodni ceni??? sem misnla, da jih ponujaš zastonj, ker se jih pač želiš znebit. kakšno razočaranje……….
ne, hecam se… jst jih ne potrbujem. tolk da veš! 😉

Revije stare tri leta prodajaš? Pa to ni res…

joj kakšna ogorčenja. pač rabim denar a je tako težko razumeti.

Jaz sem jih pa ravno vrgla kakšnih 15 izvodov stran (sem jih dobila od prijateljice, ko jih je prebrala), ker jih nobena druga prijateljica ni hotela…
Tako da boš po moje težko našla kupca.

Če rabiš denar raje pobrskaj po policah za prebranimi knjigami, pa jih ponudi na forumu Knjižni molji.

Marsikatera najstnica ali osnovnošolka nima denarja in bi rada kaj simboličnega zaslužila,kaj jo pluvate bogatašice in premožnice(DONA).Pač otroci bi radi kak tolar zaslužili.

Dej nehi žan, pa če bi šla mogoče prek študenta delat?
Najlažje je stokat kok nujno rabiš denar,
a si pomislil da bi ga lahko punca zaslužila z delom???

Dej se mal umiri ti,ki imaš vsega preveč,si presita vsega in ne veš kaj bi si še kupila z denarjem,kaj bi si še zatlačila v usta in presito rit!Pusti otrokom veselje razvajena bogatašica.Da te ni sram,da takole kritiziraš mladostno-otroško veselje.Navadna brezobrazna zahojena kmetica si.

Dej Dona, malo se umiri. Punca ni nič stokala, da rabi denar dokler nisi ti začela težit. Pa tudi če bi stare in umazane štumfe prodajala, te nič ne briga. Saj ni napisala da moraš ti karkoli kupit. Sploh ne vem kaj se vtikaš.

Kolk pa maš ceno za eno revijo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa dela “otrok” na ŽENSKEM ČVEKU???

Sodoben otrok brska po forumu in želi nič hudega hoteč za kakšen tolar simbolično prodati revije,da bo imel za sladoled ali kaj več.Ti pa kot ena b oržujka napadaš in podiš otroke delat.Zamisli se malo in imej malo razumevanja Dona,noo.

Veš delo ne bo nikomur škodilo, pa sej nism nobenga napadla, ampak samo predlagala.

Vzemi vile v roke in pojdi kidat gnoj na dvorišče.Razumi vsaj malo otroke,ja kakšna ženska pa si,noo?Otroci pod 15 let ne bodo šli v tovarno.Raje štej tvoj kapitalističen denar.

To jih boš pa prej ti, ker jest samo denar štejem..taki kot ti pa gnoj kidate.

Vsega presita ženska,da te ni sram,da otroke podiš delat.Po moje si ti ena zajebana ženska in ubogi tvoj mož,še bolj nesrečni otroci,če jih nenormalno vzgajaš v taki diktaturi,brez razumevanja,igrivosti in topline.

No premožnica brezobrazna,ki nimaš čuta do otrok,ali te je denar čisto prevzel in ga hočeš še več?Saj vem bogatašem vam ni nikdar dovolj denarja.

Daj Žan umiri se malo,halooo,pa kaj je s tabo,da sproščaš svoje po domače povedano komplekse na druge in tvoja nevoščjivost je na višku,sram naj te bo!!

Tjaška ne jezi se noo,to škoduje lepoti.Nisem nevoščljiv,napaka.sem za en moralnokulturni odnos do golote pred otroki.

Zan pa kaj je s tabo? Kot prvo Dona ni nic takega rekla in tudi nimas pravice cloveka zmerjati pri tem da ga sploh ne poznas…a si res tok zakompleksan? Kot drugo pa kdo je rekel da punca ki prodaja revije da je bogi otrok,halo????
To kar si vse Doni rekel,verjetno velja zate in sproscas svoje komplekse na forumu,jao…

Poglejte še njegove odgovore na temo golota, pa vam bo vse jasno. Tale Žan je en provokator, pomje mu je zelo zelo dolgčas.

Se opravičujem in mi je žal.

No Dona ne provociraj,ti imaš pač tak odnos do otrok,jaz pa drugačnega.Samo pazi,da te tale denar še bolj ne pokvari,noo.

OK Dona malo sem pretiraval v besedah in se ti opravičujem zaradi žaljivk.Mislim pa da ta mlada punca res potrebuje kak tolarček in bi jih prodala pomoje za simbolično ceno.Ni lepo to,da je podiš delat in to na tak aroganten način.In ne razpihuj kakšen sem jaz na “goloti”.Malo provokativen,ampak pravičen,rahlo humorističen,zbadljiv.Vsak ima pravico povedati svoje mnenje in nihče me pri tem ne ustavi.

Ma kaj smo dobili Mavričnega ver. 2?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close