Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijazne trgovine

Prijazne trgovine

Ojla!

Glede na to, da je zadnjic tekla debata, kje vse ste bile razocarane nad trgovino in trgovkami, pa se povejte kje ste pa zadovoljne.
Meni je vsec recimo v:
– Mercator – manjsa trgovina v KR
– Clark KR
– ValeNovak KR
– Petrol pred Medvodami
– Limoni, KR
– Slowatch, KR

…in se kaksna bi se nasla. No, ocitno so mi vsec manjse trgovine, kjer se zaposleni posvetijo strankam. 🙂
Sedaj ste pa ve na potezi!

Pa lep pozdrav iz Kranja!

Emporium

– trgovina s spodnjim perilom BLU v Domžalah – svaka čast prodajalki 🙂
– Petrolovi prodajalci na črpalkah v Trzinu, Viru in začetku Črnuč
– nekaj prodajalk na oddelku drogerije v Vele (oz. zdej Tuš) v Domžalah
– Nobel burek :))

L’Occitane na Gosposki v Mb, oddelek s perilom v Modni hiši (že od nekdaj) in ena manjša Erina živilska trgovina. Potem se pa moj spisek že počasi neha. Se najdejo še posamezne prijazne trgovke v nekaterih trgovinah, ampak če govorimo o splošnem vtisu, je to to.

Najbolj zabavno je na tržnici,ko ti Albanci ponujajo sadje in vpijejo za teboj:”prosam,prosam svježi zelenjav paprik, in podobno.No neki burekmajstor je imel sredi dneva zaprto na šipi pa tabla:DONS NIČ BUREKA;PEČ POKVARJEN SPLOH.Ni kaj zabavno.

Mercator Center Šiška – ampak samo prodajalke na nekaterih oddelkih,

Špar Dravlje, večina prodajalk,

Mobi center v centru Ljubljane,

Globtour turistična agencija pri Maximarketu,

ZOO Ameba – trgovina za male živali – Ljubljana…

Zadnjic sem bila v Sportini v Cityparku in si je prodajalka res vzela cas in mi strokovno svetovala. Res pohvaljena!!!!

Limoni (Citypark) – ceprav je bila ura ze 20.58. si je vzela cas in me kvalitetno postregla.

Najbolj neprijazne trgovine oziroma delavke so v ŠPAR Planina Kranj.Še posebej mlade,dolgih črnolasih las.Gotovo so sa bivše juge.

Ribarnica v merkator centru v NG.

Prijazna trgovina in še bolj prijazna trgovka je ROMATEX iz Škofje Loke.

Ful zanimivo, kajne – kako malo ljudi sploh pohvali nekaj – najlaze je seveda nekaj ‘sinfat’!

No, nekaj se nas je pa le naslo, ki znamo se pohvalit prijaznost.

Pa lep dan vsem!

Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close