Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj je za vas varanje?

Kaj je za vas varanje?

Toliko besed o tem, sedaj me pa res zanima, kdaj bi vi rekli prevarala me je? Kaj sploh je za vas beseda varanje?

To, da si načrtuješ novega stalnega partnerja, staremu pa istočasno lažeš.

Varanje je po domače povedano skakanje čez plot, ne da bi za to partner vedel.

Iz slovarja…
varanje – biti nezvest v zakonu: žena ga vara že tri leta/ ga je prevarala s šefom

Varanje zame pomeni nekaj početi, kar veš, da bi partnerja(-ko) prizadelo, če bi to vedel in zato to zamolčiš. Problem ni toliko v samem dejanju, kot v poti, ki vodi v vedno večji prepad in odtujitev med partnerjema. LP, Miloš.

Se strinjam z Miloševo definicijo varanja. To je vse tisto, kar počneš, pa veš, da mu ne bi bilo všeč, ampak mu zato to zamolčiš. To je sex z nekom drugim, to so vroči SMSi s kom drugim, to je zapeljevanje koga na netu, recimo, to je načrtovanje prihodnosti s kom drugim.

Ni pa varanje, če se greš sex z nekom drugim in tvoj partner to ve in se strinja. To je ali svobodno razmerje ali pa razmerje v razsulu.

Kako pa reči temu, ko imaš sex z nekom drugim, pa tvoj partner ve, pa se ne strinja, ti se pa vseeno greš to? Se temu reče ‘čakanje, da me bo pustil/a’?

in če plota ni ?

:))

Poljub je kralj dotikov

Odlična definicija , ki zajame globalno problem – če je to problem !

lepo si to povedal, popolnoma se strinjam

Najtaboljš so Korošice. Ne varajo, ne skačejo čez plot, ker……………..vsaka že pred plotom počepne…….

vse kar moj dragi nameni kaki drugi namesto meni.

ne,ne..korošice se samo uležemo…počepamo pač ne….

Dragi svetnik1!
Očitno si res neki svetnik, da dobiš korošice le na počep. Al jih v oči ne moreš pogledat? Saj te ni treba biti tk sram…

…je pa še tolk lažje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close