Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dvojno življenje

dvojno življenje

Prebiram ta forum včasih in nekatere teme so prav zanimive, posebno, če se krešejo konstruktivna mnenja. Zdajle mi je post z naslovom Se bo ločil? dal malo misliti…Strinjam se, da je zanimivo imeti ljubico poleg žene, ker so tako uslge pač bolj vsestranske in življenje z več adrenalina je seveda bolj zanimivo.
Pa vendarle verjamem, da smo oboji enako krvavi pod kožo in bi bilo krivično obravnavati moške zgolj kot lovce in ženske kot njihove uboge žrtve. Lahko je tudi obratno…
Sama poznam kar nekaj takih, ki so sedeli na dveh stolih, ali pa še sedijo. Rekordnih 12 let en parček. Končalo se je z obojestransko ločitvijo in sedaj sta skupaj srečna. Ampak kaj vse je bilo v tistih letih prej!Druge resnejše zgodbice še trajajo, o kratkih avanturah je škoda besed.
Zanima me, katera (ali kateri) od vas pozna dolgo trajajoča razmerja med ljubčki in ljubicami? Kako se takšne zgodbe običajno končajo? Zanima me, kako ti ljudje razmišljajo, da ne naredijo nekega koraka…da se ne ločijo ali pa ne zaključijo skoka čez plot?Gre tu za ljubezen ali kaj?

po mojem gre za egoizem prve klase,najlepse je nekoga izkoriscat in obljubljat gradove v oblakih,ni pa treba nic storit za to.Za to in nic drugega,ker ce imas nekoga rad,oz.ga ljubis,ga ne vleces za nos niti en dan kaj sele mesece in leta.

Moje mnenje je, da če imaš nekoga rad ga nikoli ne deliš z drugim partnerjem oz. ga puščaš na drugem mestu…

…ok, ne rečem tko da se dva spoznata, pa da se pač eden od njiju ločuje…ne razumem pa tega, kako lahko nekomu govoriš po pet let, da ga ljubiš in podobno, medtem ko se vsak večer vračaš spat k drugemu/i…in spet kako lahko ta drugi partner pet let prenaša to, da se stalno podreja poročenemu, njegovemu času…

…jst mislim, da taka veza v 99% ne more funkcionirat kot ljubezen.

Jaz sem skoraj okrog padla, ko sem izvedela, koliko časa je svojo ženo (manekenko, s katero imata tri krasme otroke) varal Vanja Vardjan. Tudi meni ni jasno, kaj privede moškega tako daleč in zakaj ima z ženo še naprej otroke? Kaj jim nudijo ljubice, ki ponavadi zgledajo veliko slabše kot pa žena? Ali so to le lepe besede, katerih žena ob obilici dela s tremi otroki ne premore?

Tako je. Žena je prezaposlena, utrujena nervozna….Ljubica pa spočita, vedno urejena, razpoložena, vesela, duhovita. To vleče moške. Malo kdo pa se vpraša zakaj je tako. Če bi ženi pomagal, jo razbremenil, bil do nje pozoren, kot je do ljubice, bi bila tudi žena razpoložena, vesela in zvečer pripravljena za stvar. Moški se še vedno niso zbudili. Nekateri seveda.
Tudi sama se imela takega gumpeca, zato lahko o tem pišem in govorim.

lp

ja….in vedno so krivi moški za skoke čez plot…..vedno morata bit DVA….nekaj zihr ne štima, da se to zgodi……in to na obeh straneh

Ma jaz bi rada vsak teden bila v postelji z drugim moškim.Sem neustaljena.

Tak primer mam v neposredni bližini. Sodelavkin mož (dela v isti firmi) ma lubico dobesedno pred njenimi očmi. Zdaj mata še enga otroka, pobudo je dal ON, verjetn zato, da jo je še mal bolj zaposlil. Doma je vzoren mož, nardi vse, ji pomaga, skratka- v njenih očeh je idealen. Drugač pa komaj čaka, da skoč na randi z lubico, brrrrrr!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close