Zaspanko
Če je kdo naiven, si to ti XTRM, ki si kot 24-letnica (oziroma še mlajša) “nasedla” 48-letniku, ki si je zaželel mladega mesa na stara leta in ni zbirčen glede tega :))) In ti imaš Dejo za “naivno” ???!!! Ta je pa bosa.
Kaj bo tvoj otrok imel od očeta, ko ga bo najbolj potreboval???? Bo s s palčko za njim tekel po gozdu in pazil, da ga ne bo kap prej zadela :))) Pa še prikrajšan za dedka bo bil. Oziroma bodo imeli za dedka kar njegovega očeta. Ta otrok bo pa res užival, če ga bosta sploh sposobna kdaj imeti!
p.s. tukaj jaz nič ne ponujam, le pesti držim za njuno srečo…
Me sploh ne birga tvoje mnenje glede tega /in tud od koga drugega), kaj jaz počenm s 48 letnikom, ker men ta veza čist ustreza in mi je lepo. In ne nameravam met otrok, če pa že, pol bodo preskrbljeni za celo življenje, pa še vnuki zraven si lahk rpepričan. Pa ne sam materialno, tud ljubezni bi blo dost za vse, kar se opa tiče tekanja s palčko, si pa mal mim udaru, ker ima moj tip status vrhunskega športnika, se pravi da bo še dolgo aktiven, pa se tud deset ali več let mlajši eni težko kosajo znjim, kar se tiče kondicije. Koga pa briga, če bi ga imeli za dedka, če bi že imela otroka z njim, si lahk rpepričan, da bo mali ponosen na svojega očeta (bi imel za kaj bit) in se na ostala mnenja nebi oziral. Če bi jaz komu nasedla, pol verjetno ne bi bilo tako javno in enbi trajalo tako dolgo…
A ta vrhunskišportnik balinanje al keglanje trenira :))) Tudi vrhunski so navadni smrtniki (cerkovnik….)
Komaj 4 mesce ga poznaš, pa je zate to cela večnost :)))
Zdej sta pa že skregana in jamraš kle po forumu
Očitno si nasedla…. :)))
Avtor: xtrm
Datum: 16-08-04 08:31
Smešno, da se nikol prej nisem skregala z mojim, zdaj pa sva se pa je to očitno precej resno. Gre se za to, da bi on men nekaj odpustil, če bi jaz nekaj priznala (kar pa nisem naredila, in ne msilim priznat), v nasportnem primeru sem pač zanj lažnivka in mu je vseen, če me še vidi ali ne. To je on rekel in očitno tud resno misli, ker sem po tem še dobila nekaj precej dvoumnih smsjev (ni blo lsedu o kakem iskanju spora, čist življenski), nazaj sem isto take poslala, pol se pa nisva slišala pet dni, ker je bil odsoten (ponavad me vmes pokliče ali pošlej sms, sedaj pa nič), pa so tud že nazaj prišli, pa še vedno nič, jaz pa ne mislim klicat… Situacija je pa taka, da jaz osbeno sploh ne vidim rešitve, če pa on pričakuje priznanje, ne pa neke razlage (ko sploh noče poslušat), česar pa jaz ne bom nikol nardila. Oba sva očitno rpeveč trmasta, in sem se sedaj odločila, da peljem nazaj stvari, ker mam tega doma uh… v vrednosti nad 500 k, kar je bilo sposojenega lai podarjenega v petih mesecih, nočem pa da bi še kdo mislil, da koga izkoriščam. Hoečm sam potrditev, če sem se prav odločila (fajn ej dobit mnenje enga tretjega, pa čeprav nobene ne poznam…)… BTw a naj vrnem vse do najmanjše podrobnosti, npr. tud kako spodnje perilo (sej je smešno, tiak tega noben en bo nosu, sam gre za to da moj ego ne trpi, pa tega je ful velik… ). Če ima pa katera še kako idejo, če se še da kako stvar rešit, pol bo ap tud posebej dobrodošla. Aja pa v bistvu sploh nisem žalostna zarad teh stvari, kto bi pričakovala, čeprav mi je velik pomenilo. prav čudno 🙂
LP xtrm :))
Avtor: xtrm
Datum: 16-08-04 15:30
Ja sej to so mi rekli, da prehitro delam zaključke, tud pirjatelji… Sam mne je vse čudno, pa logično bi mi blo, da se pogovorima, pa da mi ene stvari bolj jasno pove. Sedaj sploh ne vem na čem sem. Nič se ne javi, jaz se pa ne upam poklicat in ga vprašat… Stvari, ki mi jih ej podaril, pa niso ravno malenkosti, sicer jih on dobi zastonj in nima kaj z njimi počet, pa jih podari naprej, tud prijateljem. In ne mroem tega obdržat… Če bi bili kaki parfumčki, rože itd… stvari za porabit… Tk ap 🙂 računalnik?? ne :)) Mi ej pa itak neumno zarad česa se lahk kdo skrega… Ne vem, zakaj bi mogla priznat, da mi ej en všeč, ko sva ga srečala po naključju in ga ne bom nikol več videla :)) Po moejm bom samo sebe rešla, če pobegnem pred tem, čeprav je bil to sam en izpad …
Haha balinanje, si čist mim zgrešu :))) Sigurn gre za stvar, ki je niti ti, niti kdo drug ni sposoben delat, in še dolgo ne bo takega človeka in se brezveze trudiš pa nekaj žališ, ker mi gre sam na smeh :)))) Definitivno rabiš mal več jajc, kot za balinanje :)))) (ti ne priporočam, da probaš, ker bi bil verjetno to tvoj zadnji dan v življenju)Kaj je to, bom tiho, zarad anonimnosti, že itak sem preveč povedala.
Sem ti že v oni drugi temi napisala, da brezveze da iščeš pri emn napake, ker je treba najprej pri sebi razčistit… . Ker če jih ne bi delala, ne bi bila človek, ampak boginja. Res se mi smiliš… Ker si verjetno sam s svojo Desanko pa Levanko, pol verjetno ne veš, da pač v vsakem odnosu pride kdaj tud do nesporazumov, in če se gre za res jih je treba razčistit, no najin je sedaj mimo, in vs eje v redu, kar je sam dokaz za to, da nisem nobenmu nasedla. Če pač nebi bilo v najinem interesu, da sva skupaj (zato sta potrebna oba), bi pač šla narazen.
Če ne boš začel popravljat napak pri sebi, ne vem če boš daleč prišel…
To sam vem, da pride v vsakem odnosu tudi do prepirov in v zdravem odnosu se jih tudi reši s pogovorom brez kuhanja mul.
Ampak to sem omenil zato, ker si v eni drugi temi govorila , kako ti je super s partnerjem, že celo večnost sta skupaj (beri 4 mesece) pa nobenih prepirov, vse idealno kot v pravljici….na drugem forumu pa v istem času odpreš temo in sprašuješ za nasvete za en brezvezni prepir in s e ga skoraj teden še poklicati ne upaš :)))
Če bosta še skupaj mi povej recimo čez dve leti, ne pa zdej po enem dolgem vročem poletju :)))
Kar se pa tiče tvojega vrhunskega športnika se strinjam, da nisem sposoben kaj takega delat, tko kot kateregakoli drugega športnika ne. Tko da tvoj ni nobena izjema. Ker jaz nič ne treniram in se ne ukvarjam z vrhunskim športom.
Ampak on se še zmeraj ukvarja s športom, ki ga lahko počnejo tudi penzionisti :))) (balinanje, alpinizem, padalstvo, jadranje, sterljanje…sigurno sem še kaj spustil)
Ti pa govoriš o njem kot da je bitje z drugega planeta, “nihče ni sposoben in še dolgo ne bo…” to gre pa lahko na smeh vsem in ne samo meni :)))))
Seveda se ne upaš povedati, ker ni noben šport kaj posebnega, če se z njim vrhunsko ukvarjaš. Vsak je po svoje vrhunski in zahteva svoj talent in določeno mero natreniranosti.
Na olimpiadi sigurno sam tekmuje, ker nima konkurentov :))) Ali je pa znjga to tekmovanje pod nivojem, ker je za njegov šport potrebno več jajc 🙂
:))))) Ja, sej :))))) (Edini Slovenec je pa res, ki je na tem področju dosegel zavidljive rezultate, ene dva sta še probala, pa sta bila slaba, drugi pa itak nimajo “jajc”, če pa hočeš vedet za kaj se gre, mi pa piš na meil. Ti nekaj govoriš, ko sploh ne poznaš situacije, ne sam ugibat, daj raje kakšen pameten argument, dejstva… ugibanje niso dejstva, oprosti… Pol pa ti men govoriš, da ne utemeljim svojega mnenja, dej sebe poglej… A te lahk vprašam kakšna je tvoja izobrazba, ker še tega ne ličiš kaj ej ugibanje in kaj je dejstvo…
Xtrm,
rada prebiram tale forum in vidim, da se vključuješ v kar nekaj tem.
Glede na to, da veliko pišeš in odpisuješ, bi ti čisto dobronamerno svetovala, da vsak svoj sestavek, predno ga pošlješ, prej tudi prebereš. Namreč, zelo težko je brati besedilo, v katerem črke v besedi niso na pravem mestu.
Pa brez zamere in lepo sodelovanje še naprej.
No, ti bom pisal na mail…
Kar se tiče mojega mnenja glede teme, sem ga povedal in ga tudi utemeljil…seveda ni nijno, da je tudi pravo… ti ga pa nisi, ampak si moje mnenje napadla!
Kar se pa tebe tiče, gre pa res za ugibanje glede na tvoje poste in reakcijo in na nekatera splošna dejstva…tudi tu se lahko motim, vendar zaenkrat pri tem ostajam.
Izobrazbo pa imam zaenkrat večjo kot ti, diplomo imama že nekaj časa za seboj. Pri tej debati sploh izobrazba ni pomembna…že tukaj se motiš!
Ne, nisi utemeljil svojega mnenja niti enkrat… Vem, da si starejši, itak, sam to ne pomeni, da imaš prav, pa tud če si diplomiral pred mano, to še nič ne pomeni… In jaz ne napadam tvojega mnenja, jaz ti že stalno govorim, da kdor sam nase misli je egoist, in to je dejstvo, tega ti ni treba argumentirat. Pa jaz se ne motim, jaz sam sklepam glede na tvoje odgovore, itak si ti prvi začel ugibat neke stvari o men, za katere se ti niti sanja ne, pa jih ne moreš vedet. Tako, kot jaz ne mroem vedet kakpna je tvoaj izobrazba. A ti je sedaj posvetila lučka, kaj ti hočem povedat? Če rečeš, da to ni res, pol neki ni v redu… Ostalo po meilu…
Forum je zaprt za komentiranje.