Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje svetujte

Fantje svetujte

Moj dragi ima en majhen problem..oziroma imava problem.Pri seksu mu ful hitro pride. Ampak res hitro.Seveda kasneje še enkrat seksava in potem traja dlje časa.Pravi da se mu to dogaja le pri meni, da se mu pred mano ni. Jaz ne vem…imate kak predlog kako bi stvar že v prvo podaljšala????

Lepo lepo prosim!!!

Vsem dečkom na forumu hitro pride in ne vejo svetovat ha,ha…..

Obstaja enostavna tehnika: penis tik pred orgazmom stisneš pod glavico in orgazem se preloži. Treba pa je odgovoriti na vprašanje: zakaj ravo Ti, katere Tvoje značilnosti vplivajo nanj tako, da mu prehitro pride, na koga v njegovem življenju ga spominjaš ipd. LP, Miloš.

Misliš, da je to odvisno od ženske??!
Meni se zdi, da se včasih moški vseeno lahko kontrolira in nekoliko podaljša zadevo. Mogoče pa se motim??!

ženskam je lahko :vležete se na hrbet in čakate,da vaš ritopik strmoglavi na vas in vse mora moški narediti,da je ženšče zadovoljeno.Če ne je pa panika in se razpišete in se pritožujete.Tudi ženšče mora malo pomigat v postelji ne pa da leži kot truplo.

Žan, midva sva pa že enkrat mela take debate. Ampak točno take!!! In sem ti že enkrat povedala, da dandanes ni več tako.

Vseeno pa je problem, če moškemu prezgodaj pride, ker potem ženska ostane nezadovoljena.

Da da spominjam se.Pri tebi ni tako,je pa kje drugje.Moški je kriv,če sex ni dober.

Žan, a še zmeri nisi najdu ene take, ki bi malo pomigala, al pa nastavla še kako druglo lukno, kot pa samo tisto “ta glavno”?

Da ti povem, da so me na začetku ful noge bolele, ko je blo treba začet delat, zdej pa ful uživam, če sm jst “aktivna”, ker to pomeni, da ima ded cajt še kam drugam se prjet kot pa se na postlo naslanjat, da lahko poriva in dela, medtem, ko ženske ležijo. Je bl zanimivo, če te kam zgrabi al pa kak prstek kam zdrkne, ne??!

Mmm kako privlačno napisano,seveda je kdaj treba tudi ciljati v druge luknje,da so napolnjene.Treba je uživati,a kaj ko se malokdaj najdeta dva,ki imata iste želje in potrebe.

Ja, zgleda, da sm mela srečo in sm najdla takega, s katerim imava podobne želje. Mislim, da se ga bom kar držala, ker kolikor vidim tu, na forumu, je malo takih, kot je moj.

Tud tebi želim, da bi najdu tako, s katero osta odkrivala takšne in drugačne radosti življenja.

Lep, sončen in nasmejan pozdrav!

Bejba

Hvala bejba in veliko užitkov pri raznoraznih igricah ti želim.

Hvala!

Sej sem vedla, da si ti čisto v redu ded, samo ženske te je…. oziroma te ne tko, kot bi te mogle! ha ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close