Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moski-se frizirate tam spodaj?

moski-se frizirate tam spodaj?

Res me zanima, koliko moskih si uredi frizurco tudi tam spodaj? Se samo postrizete ali tudi pobrijete? Kaj pa pod pazduho? Se tudi tam kdaj obrijete?

Hvala za odgovore 🙂

Brijem se pod pazduho, po korenu spolovila in po mošnji (frizura trapez). Ostalo pristrižem na kratko.

Brijem se ne, si pa mal pristrizem da ne zgleda tok zapuscen vse skupi 🙂
Pod pazduho pa se brijem.

Pohvalno, fantje, to pa je zelo lepo slišat, da se tud vi brijete pod pazduho in malo nižje. Še lepše pa je potem to tud videt. Meni je ful všeč, če se moški brijejo pod pazduho in spodaj.

Se strinjam:)

Moj se obvezno brije po mošnji, ostalo pristriže. Zelo prijetno na otip 😉
Ne vem, zakaj bi se morale samo ženske briti.

Penis in jajca obrijem, ostalo postrižem.

Jaz pa se raje depiliram kompletno celoten penis in mošnjo, je zelo učinkovito. Moja je zelo zadovoljna, jaz pa tudi, ker drži vsaj 5 dni.

Brijem se pod pazduho, spodaj pa nič.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

do zdaj sem se samo postrigel spodaj,imam pa zeljo,da bi se tudi pod pazduho! vprasam pa vseeno,ali ko se 1x obrijes,ali imas po tem trde kocine,dlake?! hvala…

moj fant pa pravi, da je “pravi” moški 🙂 in da se on že ne bo pobril, ne zgoraj ne spodaj. in kako naj ga pripravim do tega, ima kdo kak nasvet? LP

kk

ojej..ojej…a take so danes navade???
Zame bi bil pobrit moški kot…….kaj pa vem…kot bi z izgubo dlak izgubil moškost…ne znam opisati….
Verjetno bi mi pa ob obritem moškem šlo preveč na smeh, da bi sploh lahko pomislila na kaj “drugega” !!!

:-)))))

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

“spodaj” se pobrijem vsak weekend…
pravtako pod pazduho…
…vse skupaj se mi zdi bolj higijensko, pa se ne potis se tko hitro..
SomeOne

ha ha ha,ne vemkako ga bos pripravila,ampak jst sem ze kar pripravljen,da obrijem sebe,ampak ne vem kako bo kasneje,ker bi to rad naredil samo 1x,sej ves,radovednost! sej vem,da ni nic posebnega,probal bi pa vseen! in mislim,d abo ti jutri,ce ne ze kar danes,ha ha ha…

Jaz še nikoli nisem videla lepega petelina brez perja. Pa vi?
Na moškem je lepo vse tisto kar je moško!

potem je pa čas da ga enkrat preizkusiš :))
moj ma skrajšane dlakce, čist pobrita pa jajčka in pas okol penisa…
in ni zato čist nič manj moški, sam še bolj njaaaami!

Se strinjam s tabo!
Poleg tega se dlake ne zatikajo za zobe…

Sej verjamem, da je včasih veljalo, da je to nekaj moškega, ne morete pa trditi, da je to higiensko. Dosti bolje in lepše je, če je moški pobrit!!!

Higiensko je redno umivanje!

Le zakaj si potem še las ne pobrijete, bo bolj higiensko?

Moj dragi si po pazduho in spodaj flake malo pristriže. Men je to zlo fajn. Vsaj vidš, da lepo skrbi zase!

Daleč so te cajti, ko so moški vsi zaraščeni hodil naokrog….

Ja brez perja nobeden tič ne leta.Ni tičev brez perja.Dejstvo.

Ma, ne gre se za higieno ampak izgled! Vse potem postane lepše, večje, mikavnejše 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close