spolnost
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › spolnost
Prosim vas za informacije. Prvič sem skočila čez plot in morda bom še kdaj. Vendar me grabi panika glede spolnih bolezni. Vem da je kondom obvezen.Ampak, ali se lahko dobi kakšno sranje tudi z poljubljanjem oz. lizanjem tička in češpljice?Plis, help.
Mah, kk mi grejo take babe na zivce. Fukaris okrog, zdaj pa se milo prosis za pomoc?
Razni herpesi in glivična vnetja se pri tem prenesejo z lahkoto. Pa računaj, da večkrat seksaš, več možnosti imaš, da kondom poči, kar ni redek pojav!
Bla bla . Kondom pa tud ne poči kar tako. Jaz in moj soprog uporabljava kondom, ker pač tabletk ne smem .Obroču pa ne zaupam, ker smo zanosili. Glede bolezni pa Help-ica moraš vedeti, da se kaj hitro dajo dobiti. Sploh, če menjavaš partnerje in to takšne , ki ti zatrjujejo , da si edina.
Bog bo poskrbel za ustrezno kazen.
Grešnica.
¸Koka, a ti premal dobiš doma, da vedno skačeš ob takih temah. Če ne jemlješ kakih tabletk za živce, ti svetujem, da takih tem sploh ne odpiraš!
Pa lepo spančkaj!!!!
Kar tako ne, počijo pa, saj men…
🙂
Itak, da se da dobit vse živo…več spolnih partnerjev poveča možnost, da stakneš kaka obolenja..
Enostavno ne skači čez plot-posle j….nema kajanja
Za drugi skok čez plot pa pridi k meni.
Forum je zaprt za komentiranje.