Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prvič

prvič

Halo punce! Se upate povedat kako ste izgubile nedolžnost? Na temo bolelo, ni bolelo, poza itn, hahaha

Ha na separeju, v lokalčku,z lastnikom tega lokalčka in ja bolelo je:))

Bolj ko razmišljam manj se spomnim, ni me ravno bolelo, pa tudi dober ni blo, zdelo se mi je čudno. Takrat sem pač mislila, da sem edina na svetu ki še nisem seksala in je bilo treba probat. Prvič torej zanič je pa sedaj toliko boljše in fino.

Neizkuena jaz, neizkusen tip-> seveda je bolelo! Nisem krvavela, nisem bla dovolj zrajcana, bila sem pijana…. Tud jaz sem mela v glavi: ˝vse so ze, jaz tud moram˝+ gnala me je radovednost:) Potem pa sem spregledala, da jih se veliko, veliko ni in da raj ne hitijo tko kt jaz:)

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Čuden občutek je bil, v stanovanju s svojim prvim resnejšim fantom pri 17., bolelo me je malo in po tem 1. dejanju sem bila otožna…in sem ga hotela kar pustiti, na dan ko naj bi mu to razložila sva pa končala v postelji in še naprej veselo telovadila…hja kakšni spomini in kje je zdaj ta tip???

V avtu, čist brezveze…..nujno zlo takrat se mi zdi…..vse so že, jaz pa ne….Niti ni bolelo, bilo je čudno…

Pri 17 s takratnim fantom, malo je bolelo, malo sem krvavela, ni pa bilo bogve kaj

Pri 16 letih s sedanjim fantom – še vedno sva skupaj in to že 4 leta in 5 mesecev. Meni je bilo všeč da me nikoli ni silu in ko sem bila pripravljena(takrat sva hodila že več kot 5 mesecev) se je zgodilo. Bolelo me pa je malo, sploh na začetku potem pa vedno manj.
NIKOLI MI NI BILO ŽAL!!!
aja še poza — misionarsko!!!baje najmanj boli???!!!

uuuuhhh, kje je že to! Pa se še dobr spomnim, da me je ful bolelo pa tud neki krvi je blo pa nč posebnga se mi ni zdel. Moj razdevičitelj pa je bil tip, v ktirga sem misla, da sem ful zalublena, po tistem me je pa kar minil. Ko je potem prišla k men prjatlca, sem nastavla tampone na vidno mesto, da sem ji dala vedet, da sem …, potem sem ji pa morala vse natanko poročat ….

S tipom hodila že 2 leti, preden sem se odločila za izgubo nedolžnosti in tudi to je nekaj časa trajalo. Ko je zabolelo, sva nehala, pa drugič spet … In enkrat je pač šlo in še sedaj imam lepe spomine na izgubo nedolžnosti in tega fanta. Sicer se je najina zgodba nato po kakem letu končala, pa vseeno … svaka čast mu za potrpežljivost.

V avtu. Pa če zdej pomislim je blo čist brez veze. Tip se sploh ni kej preveč trudil za moje občutke. Se niti ne spomnim kako točno je blo.
Tko kot so že pred mano napisale. Sem mislila, da se mi kam mudi in bom ne vem kaj zamudila.

Bilo je ful brezveze! jaz pa sem mislila, kako bo fajn…Bolelo pa ni.

nic ni bolelo,,pr 18 sem,,,nc krvavela…zdaj je moj mož..mava se rada,,mava sinkota ki ga ljubiva najvec na svetu:)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close