Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rokometaši

Rokometaši

Naši rokometaši so naredili sebi in nam SLOVENCEM sramoto!!!!!!!!!!!!! A ni škoda denarja, ki so ga tam porabili??? Najhuje je pa to, da so igrali kot, da se jim ne bi dalo!!!!!!!!!!!! Sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Še če bi jaz tam stala bi se bolj borila.Sami sebi so naredili največjo sramoto pa še izgubili ves ugled in spoštovanje.Prehitro so prišli na vrh še hitreje dol!!Škoda!

Pojdite tja in vi poskusite narediti kaj vec. Itak je najlažje ležat na kavču in jih pluvat.

Pomojem so se trudili in so dali vse od sebe, pac niso zdrzali tempa, forma je padla in ni slo…. pa tudi Tiselj pomojem ni imel ravno srecne roke pri izbiri “potnikov za Atene”…bomo ze preziveli, smo preziveli se hujse “sramote” 😉

Tudi jaz mislim, da so se premalo borili, kot da bi se na evropskem prevenstvu in ligah “spraznili. Dosegli so srebrno medaljo na EP in zmaga Celju. Ampak olimpijada je le na štiri leta in lahko bi igrali z večjim žarom – žal ni bilo motivacije. Res škoda.

Ojla!

Zdi se mi, da je čast priti na olimpijske igre in zaigrati za svojo državo. Na žalost nimam teh sposobnosti, da bi zaigrala za rokometaše. Žal. Vem pa, da bi se sigurno bolj borila in bi na igrišču pustila svoje srce. Sicer pa, a niso rokometaši zato plačani; a ne živijo od rokometa?

Tudi mi se moramo potruditi v svojem poklicu in to pošteno potruditi, da zaslužimo denar za preživetje. Saj to je nekaj samoumnevnega, ker vsak brani in se trudi za tisto, kar ima!!!!

Najlažje je povedati, da pojdite pa vi igrat in da je najlažje ležati na kavču. A je to kaj slabega, če si zaželiš gledati eno dobro rokometno tekmo???????? Mislim, da ni. Žalostno pa je, ko vidiš, da so naši rokometaši danes odigrali brez volje in kakršnekoli motivacije. Pa to na olimpijskih igrah!!!!!!!!! Nisem pričakovala od njih, da bodo zmagali – so Španci pač boljši. Pričakovala sem pa dobro igro in borbo naših igralcev, ki bi po mojem mnenju morali pustiti na igrišču srce – zase in za našo državo. Kaj so pa oni naredili?????????? (Igrali so kot….)

škoda je vsega tega denarja, ki se vrti za OI. Itak dandanes OI so izgubile na pomenu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close