Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Verjamete?

Verjamete?

Govorila sem z prijateljico, ki je hudo bolana in prejšni teden je prišlo tako daleč, da je padla v komo in so jo morali oživljati. V pogovoru z njo mi je omenila,da je bila v beli sobi in jaz sem ji rekla, infekcijsko misliš in ona mi je nazaj odgovorila ne bila sem v sobi, ki je bila popolnoma bela in se pogovarjala z bogom in mi je rekel naj pridem nazaj. Bila sem šokirana, čeprav sama verjamem v posmrtno življenje,ampak prvič sem to slišala od osebe,ki jo poznam in vem,da mi ni lagala. Sedaj pa me zanima vaše mnenje,ali verjamete,a li se to lahko dogaja samo v glavi,možganih,hvala in lep dan še naprej,kajti o tem je bilo že veliko slišati….lep dan vsem skupaj…

Jaz nisem ne verna in tudi ne verjamem v posmrtno življenje, ampak mislim, da mora bit nekaj na tem, da preden umreš vidiš belo svetlobo. To, da se je pogovarjala z bogom ne verjamem, lahko da je bila zmedena in se ji je vse to samo zdelo, da se je dogajalo. Lahko, da se je sama s seboj borila, da ne bi umrla in pri tem prosila boga… kaj pa vem to je kar težka tema, ki jo mi, ki še hodimo po svetu, ne bomo razvozlali. Mogoče bomo ugotovili šele takrat, ko bomo na robu smrti.

Jaz v boga ne verjamem, glede takih stvari pa mislim, da je tako, da takrat, ko si na meji med življenjem in smrtjo, se gotovo nekaj zgodi. To se ti zgodi v možganih, po moje je to ta bela svetloba. Verjetno vsak doživi to, če je ravno na meji med smrtjo in življenjem. Ampak boga pa ni!!!To pa sigurno!

ja če ti tako praviš, lili, potem ga pa gotovo ni. Če bi rada postala slavna čez noč, bomo tvoj miselni izum predlagali za izjavo tedna.

A ti si Ketty iz Nove Gorice?

…jst verjamem….ne u boga,tvoji prijeteljici…

Nisem iz Nove Gorice

Zakaj te pa to zanima?

Mi smo mel zdej v našem koncu primer, ko je mlada punca zdele 2 meseca uživala na morju, potem je prišla domov, se slabo počutila..so jo odpeljal v kliničnega kjer je drug dan umrla..en dan pred svojim 18-rojstnim dnevom…GROZA!

Ja Ketty, ker vem za eno punco, ki se je poimenovala isto kot ti, pa sploh ni hotela uporabljati svojega pravega imena. Vsi jo kličejo Ketty. Je pa iz Nove Gorice. Si morda to ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close