Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek živeti skupaj

živeti skupaj

malo tako-tako

S fantom sva skupaj že 4 leta, oba misliva resno:). jaz delam+študiram, živim pri starših, fant dela (pribl. 6 mesecev na leto je odsoten) in ima stanovanje v istem mestu. Ko naslednjič pride domov bi mu rada predlagala skupno življenje. In tukaj je zdaj problem no ne prav problem ampak mene skrbi, da nebi izpadlo kakor da “silim”. Res se imava rada, življenje nama ustreza(tudi to da sva dlje časa ločena). Kako naj mu to povem oz. ga vprašam)

lp

Če se pogovoriš,to še ne pomeni “siliti”,pač predlagaš, vse je odvisno od trenutka,če se imate rada kot praviš,potem je to čisto vse eno kdo predlaga skupno življenje(pri meni se je izteklo dobro,še danes sva skupaj)

Lahko poskusiš tudi tako, da mimogrede v pogovoru omeniš nekaj takega kot, da premišljuješ, da bi se čisto osamosvojila od staršev in da iščeš možnosti. Morda ti bo predlagal, da se preseliš k njemu.

enako kot si mu že kaj kadarkoli predlagala, saj ga ti najbolje poznaš. to pa ti res ne bi smel bit problem, samo da ne boš razočarana, če ne bo takoj za to. ti ga kar lepo vprasaj in ne se obremenjevat še s tem, kako ga boš vprašala! ne kompiciraj preveč!

srečno in poročaj kako se bo stvar razpletla!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close