Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek svetla kariera

svetla kariera

Ima katera kaj izkušenj z iskanjem službe preko te spletne strani? kaj je bolje da pošljem prijavo preko spletne strani ali je bolje da jo po pošti pošljem? se prijavo napiše tako kot se piše ponavadi prošnjo?

Kako misliš preko spletne strani — katere?

Jaz sem dobila (relativno dobro delovno mesto uni. dipl. ekon.) tako, da sem se prijavila na razpis, ki ga je objavila agencija za iskanje kadrov na internetu…
Če pa imaš v mislih točno določeno podjetje in se sprašuješ, ali bi jim poslala prijavo po mailu ali po pošti, se odloči rajše za pošto.
Prvič izgleda bolj resno, kot drugič pa je vprašanje, kako obravnavajo prejete maile.

LP

a

na strani http://www.svetlakariera.com

ravno za takšno izobrazbo kot jo maš ti iščem. v kateri agenciji pa si bila prijavljena? verjetno imaš izkušnje z njimi in verjetno se nekatere boljše od drugih. o nekaterih sem zasledila veliko pritoževanj čez njih. kako sploh potem izberejo ustreznega kandidata, agencija ? al agencija samo pošlje podjetju najbolj primerne?

Na seminarju v zavodu so nas podučili, da je sedaj moderno, da prošnje oddajaš kar preko elektronske pošte. Sama sem preko svetle kariere poslala v ponedeljek in danes sem bila po elektronski pošti obveščena, da sem vabljena na razgovor v petek. Na ta način si tudi sugurno obveščena ali jim odgovarjaš. Ker preko pošte lahko samo čakaš in čakaš, da ti kdo sploh odgovori. Veliko podjetij je tudi, ki iščejo samo preko agencij.

Želim ti veliko uspehov pri najdbi službe.

LP

Nisem bila prijavljena pri njih, njihova agencija išče zaposlene po naročilu, objavili so samo razpis za delovno mesto.

Sem pa najprej morala izpolniti formular preko net-a, potem sem šla na razgovor z njimi, šele potem pa na razgovor z delodajalcem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close