obrazni piling
Ojla!
Imam problem s kožo in namreč to da se mi poznajo rdeče sledi starih mozoljev, saj sem zelo nepotrpežljiva, kadar kakšnega dobim in iz muhe naredim slona, potem pa še ne pustim, da bi se zacelilo.
Zato me zanima, če obstaja kakšen močan piling, ki bi te sledi odstranil, ali pač obstaja kakšen drug način, da bo moj obraz spet enobarven?!
Lp
Pomaga od Avona Clinical Peel, to je kemični piling, ki ga izvajaš na 2 dni, vzame ti pa 5 minut zvečer…ampak moraš potem obvezno imet kremo z zaščitnim faktorjem, ker nimaš naravne zaščite (piling ti jo odstrani)…ni pa to nek agresivni piling, tako da deluje postopoma in je na rezultate potrebno nekaj časa počakati in seveda ta čas ne delati spet nadaljne škode.
Če te zanima kaj več o kozmetiki, mi piši na meil anychka@email.si
Živjo!
Kemičnih peelingov se čez poletje ne dela. Ali boš kupila tega od Avona ali boš šla kemični peeling delat h kozmetičarki ti svetujem, da počakaš do konca oktobra. Itak pa ti bo kozmetičarka povedala isto.
Če nimaš brazgotin pač pa samo takšne rjavkaste flekce ti bodo ti izginili nekje v 3-4 mesecih, če kože ne boš spet mrcvarila. Lahko pa si nabaviš kakšen blag peeling in ga opraviš sama 1 x tedensko tudi čez poletje.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.