Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaše mnenje

Vaše mnenje

S fantom sva skupaj dobre pol leta, oba se bližava tridesetim letom. V postelji se odlično ujameva, problemi pa nastopijo povsod drugje. Moj dragi namreč popolnoma nič ne pazi kaj govori v moji prisotnosti in tako pogosto poslušam pripombe o drugih ženskah, kako dobre so, celo primerja jih s to in ono filmsko igralko, ter opeva v neskončnost…velikokrat poslušam, da v današnjem času že osnovnošolke noro seksajo in škoda, da ni mlajši. Seveda pa nato ne pozabi dodati, da sem jaz najboljša in oh in sploh. Da se pač morem navadit na njegove pripombe, ker tak pač je, da to čisto nič ne pomeni. Da ga morem sprejet takšnega kot je, ker to si pa ne zna predstavljati, da bi moral pred menoj, ki bi mu naj bila tudi prijateljica, paziti kaj bo rekel. Do sedaj sem kar uspešno tolerirala njegovo obnašanje, sicer z nekaj izpadi besa in joka ( ne pred njim ), a zdi se mi, da dolgo več ne bo šlo tako. Sprašujem vas, kako daleč iti v tem, da nekoga sprejmeš takšnega kot je, vse ima verjetno svoje meje in če se jaz zaradi tega dostikrat počutim slabo in ponižano, to verjetno nikakor ni dobro?! Kaj mislite, ima kdo podobne izkušnje?

Rea te čisto razumem da ti je hudo, da se počutiš ponižano, saj to kar tvoj fant počne resnično ni dokaz ljubezni, ampak poniževanje. Če bi te on resnično ljubil nebi imel takega zanimanja za druge ženske.

Prisluhni svojim občutjem in temu primerno ukrepaj. Človeka lahko sprejmeš takšnega kot je, če je v osnovi dober in je čustveno zrel človek (oz. se trudi biti), pač z nekaj pomanjkljivostmi ki te ne motijo toliko. Če pa je tako nezrel da se pri 30ih obnaša kot 15 letnik (vsaj jaz sem to razbrala iz tvojega pisanja ) in se zanima, ter pretirano občuduje druge ženske, je pa za moje pojme nezrelo in je vredno dobro premisliti če se splača s takim človekom vztrajati v zvezi, saj te zgleda njegove reakcije in govorjenje zelo motijo.

V odnosu se splača vztrajati takrat kadar se v njem počutiš ljubljeno, upoštevano, opaženo, spoštovano, privlačno, edinstveno. Na podlagi tega koliko od tega res dobivaš si lahko sama odgovoriš na svoje vprašanje.

Vso srečo ti želim,

natural

Bravo natural res dobr odgovor!
sem enakega mnenja kot ti, sem pa tudi ravno iz take zveze in je res bolš it stran že zdaj, kot pa ustrajat še pol leta in se takrat še tolk bol sekirat in imet tolk močnejša čustva do tega “otroka”, bolš it čimprej stran, dokler še ne bo tako močno bolelo.
LP

Pogovori se o njegovem prostaškem govorenju, potem pa se na podlagi tega odloči. Odideš ali ostaneš.
Se pa strinjam z natural odgovorom.

Tud jst se strinjam s puncami, ki so ti že odgovorile.

Eno bi bilo, če bi te to ne motilo, ker pa te njegovo obnašanje moti in si zaradi tega že tudi jokala, bi ga jaz na tvojem mestu čimprej skušala pozabiti. Namreč on se noče spremeniti in tudi če bi se, zavoljo tebe, si lahko sigurna, da se v svojem bistvu ni spremenil, pač pa je spremenil le obnašanje pred teboj. To pa tudi ni v redu.
Fant očitno ni odrastel in kot kaže, tudi nikoli ne bo.

Razmisli in se odloči tako, da boš ti srečna!

Veliko sreče ti želim.

Začni mu vračat 🙂 Pač komentiraj moške, mogoče ga bo začelo motit in se bo mal zamislil nad sabo…sej se da marsikej potolerirat, pač zajebancija in da te mal podraži…ampak vse ima svoje meje, tut šale. In jst bi mu vsekakor povedala svoje, da ga mam poln kufr s temi njegovimi opazkami in da nej jih zadrži zase kadar sta skupaj…ko je pa s frendi nej pa govorijo kar hočejo…

Tvoj fant je tipičen primer gobezdača, ali kako naj se izrazim verjetno mu veliko pomeni, da se hvali z vsemi možnimi bedarijami in si tako dviguje samozavest predvsem v javnosti kar tebe čustveno zelo prizadene… občutek imam, da se vidva intelektualno ne ujemata ravno najbolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close