Najdi forum

konec

Smešno, da se nikol prej nisem skregala z mojim, zdaj pa sva se pa je to očitno precej resno. Gre se za to, da bi on men nekaj odpustil, če bi jaz nekaj priznala (kar pa nisem naredila, in ne msilim priznat), v nasportnem primeru sem pač zanj lažnivka in mu je vseen, če me še vidi ali ne. To je on rekel in očitno tud resno misli, ker sem po tem še dobila nekaj precej dvoumnih smsjev (ni blo lsedu o kakem iskanju spora, čist življenski), nazaj sem isto take poslala, pol se pa nisva slišala pet dni, ker je bil odsoten (ponavad me vmes pokliče ali pošlej sms, sedaj pa nič), pa so tud že nazaj prišli, pa še vedno nič, jaz pa ne mislim klicat… Situacija je pa taka, da jaz osbeno sploh ne vidim rešitve, če pa on pričakuje priznanje, ne pa neke razlage (ko sploh noče poslušat), česar pa jaz ne bom nikol nardila. Oba sva očitno rpeveč trmasta, in sem se sedaj odločila, da peljem nazaj stvari, ker mam tega doma uh… v vrednosti nad 500 k, kar je bilo sposojenega lai podarjenega v petih mesecih, nočem pa da bi še kdo mislil, da koga izkoriščam. Hoečm sam potrditev, če sem se prav odločila (fajn ej dobit mnenje enga tretjega, pa čeprav nobene ne poznam…)… BTw a naj vrnem vse do najmanjše podrobnosti, npr. tud kako spodnje perilo (sej je smešno, tiak tega noben en bo nosu, sam gre za to da moj ego ne trpi, pa tega je ful velik… ). Če ima pa katera še kako idejo, če se še da kako stvar rešit, pol bo ap tud posebej dobrodošla. Aja pa v bistvu sploh nisem žalostna zarad teh stvari, kto bi pričakovala, čeprav mi je velik pomenilo. prav čudno 🙂

LP xtrm :))

Jaz nebi nič vračala. Lažje pa bi ti svetovali, če bi vedeli za kakšen problem gre.

jaz bi tudi hotela vrniti stvari, ki so nekako skupne, pa da je on financiral, ali ce so njegove (pa da ti je posodil), kar je pa podarjeno, pa ne bi vrnila, saj je bilo verjetno podarjeno iz srca, takrat sta se imela rada, bila skupaj, zakaj bi to bilo naenkrat ničvredno? če pa nočeš videvati teh stvari, jih zapakiraj v eno škatlo in jo pospravi na dno omare. nekoč ti bodo to mogoče dragoceni spomini.

ampak poročaj, če se bosta pobotala! tudi to verjetno še ni izklučeno, a ne?

Jaz bi isto vrnila samo sposojeno, kar mi je pa podaril bi pa obdrzala. V bistvu tako kot je arianna rekla. Pa good luck, da se mogoce pobotata.

Kometar na vajino kreganje: oprosti, ampak tip je cist prevec otocji za karkol. Kar neki :-((

Glede vracanja stvari: jaz sem bila zelo prizadeta, ko mi je bivsi vrnil VSE kar sem mu kadarkoli podarila. Kartice, prstan, obeske….vse. Zdi se mi logicno, da vrnes tisto kar je samo njegovo ali pa je on kupil. Ostale stvari pa raje vrzi stran, ce jih ne preneses vec, kot pa da mu jih vracas!!!

Enako, podarjeno je pač podarjeno za vedno, sposojeno se pa vrne, ampak xtrm a nisi nekam prehitro sprejela, da gre za zaključek zveze…no ja v bistvu niti ne poznam ozadja sporov ampak se mi zdi da vajina komunikacija poteka v smislu dveh monologov, sodeč po tvojem opisu. Ti sama najbolje veš, če je čas za nov korak v tvojem življenju.
Srečno!

Ja sej to so mi rekli, da prehitro delam zaključke, tud pirjatelji… Sam mne je vse čudno, pa logično bi mi blo, da se pogovorima, pa da mi ene stvari bolj jasno pove. Sedaj sploh ne vem na čem sem. Nič se ne javi, jaz se pa ne upam poklicat in ga vprašat… Stvari, ki mi jih ej podaril, pa niso ravno malenkosti, sicer jih on dobi zastonj in nima kaj z njimi počet, pa jih podari naprej, tud prijateljem. In ne mroem tega obdržat… Če bi bili kaki parfumčki, rože itd… stvari za porabit… Tk ap 🙂 računalnik?? ne :)) Mi ej pa itak neumno zarad česa se lahk kdo skrega… Ne vem, zakaj bi mogla priznat, da mi ej en všeč, ko sva ga srečala po naključju in ga ne bom nikol več videla :)) Po moejm bom samo sebe rešla, če pobegnem pred tem, čeprav je bil to sam en izpad …

ne se prenaglit z odločitvijo, da končaš vajino vezo, da ti ne bo pozneje žal. če sem prav razumela sta se prej imela lepo, pa ne bosta menda zaradi enega prepira šla narazen!! kljub trmi malo popusti, pokliči ga, povabi na sprehod in se pogovorita!

kar se pa tiče vračanja stvari, se pa strinjam z napisanim – podarjeno obdrži, sposojeno vrni, še prej pa – z (lepo) besedo na dan!

SREČNO in ne trmarit v nedogled, se ne splača! 🙂

Mogoce ti mal preburno reagiras…pa si mal dramaticna zdj k si jezna..vsaj jaz sm ponavad pa ful crno vse vidm pa bi komu tud vse zmetala kr mam njegovga al pa kakorkol. 😉
Stekam da se ti glupo zdi ce te neki obtozuje kr nisi nardila..pac mene bi to tok jezil da bi ga poklicala (jp pa pozrla ponos) in mu vse skp povedala in to je to..pol nej pa on nardi kr misl.

XTRM, KJE SI SE TI UČILA SLOVNICO?
SLABO TIPKAŠ.

zgleda da sta oba otročja – ne glede na leta, in da je bila zveza bolj na hojladri. če si v resni zvezi, se res ne razideš zaradi take malenkosti. sori, to je moje mnenje.

Maša jp maš prav, ma ne ljubi se mi tipkat :)) Mogla bi obvladat, glede na to kaj študiram 🙂 Ma sam da sem izpit z lepo oceno naredila…

veš kaj, s trmo ne boš nikamor prišla! pokliči ga! pogovorita se! sej pa menda ja ne misliš, da boš z nekom in da se ne bosta nikoli skregala! bodi realna! pa ne samo ti, tudi tvoj tip, pa ja ne bosta kuhala zamere en do drugega zaradi enega priznanja, zaradi take malenkosti. zelo sta otročja, pa menda še ubogom otrokom krivico delam! če pa nista sposobna enega malega prepira ali nesporazuma rešit, pol je pa res bolje, da gresta narazen

kar boš sejala, to boš žela!

Pokliči ga in se lepo zmenita dokler se nista že povsem odtujila.Veš včasih je dobro premislit predno preveč trmariš.Glede podarjenih stvari pa-obdrži jih za vse ostalo sposojenega pa se dogovorita.Upam,da me boš vsaj malo ubogala in SREČNO.

Vprasaj ga, kaj sploh hoce (glede stvari in glede vajinega odnosa) pa bo vse jasno in bos vsaj vedela pri cem si, tako pa samo odlasas, tuhtas,si slabe volje…skratka trmaris….saj ves, pametnejsi odneha 😉

maša enako vprašanje –
glede na to, da uporabljaš imenovalnik namesto tožilnika,
pa glede na to, da ne ločiš med slovnico in tipkarskimi veščinami,
mislim, da res nisi poklicana za kritiziranje.

dej raje kaj z vsebinskega vidika napiši, ker se na tem forumu zaradi takšnih ali drugačnih napak res ne bockamo.

ENAX, MISLIM, DA TUDI TI NISI POKLICAN ZA KRITIZIRANJE, O TIPKARSKIH VEŠČINAH PA RAJE NE RAZGLABLJAM S TABO!

aha, pa težave z rabo spolov v slovenščini opažam…

ja, sem opazila, da ti problem velikih začetnic rešuje tako, da pač vse z majuskulami tipkaš,… tud prav…

no, ne bi se rada vmešavala, ampak če pišeš z velikimi tiskanimi črkami, to na forumu pomeni, da vpiješ na nekoga, raje jih izklopi

in tudi drugače, tu se nihče pretirano ne sekira za slovnico in tipkanje, tako da se na to raje sploh ne oziraj, se boš lepše imela na tem forumu.

LP

Po prvem kregu pa res ne smeš vržt puške v koruzo in odkorakat stran 🙂 Oba sta precej trmasta in se obnašata kot dva majhna otroka, ki so jima vzeli igračko 🙂 Mislim, da bi blo vredu, da vsak mal popusti in se še 1x ornk vsedeta in pogovorita…šele potem naredita zaključke..zakaj bi zavrgla nekaj lepega zaradi enega (prvega!) prepira oz. nesporazuma, če drugače kot praviš vse štima? Nevem no, premisli, da ti potem ne bo žal…

…glede stvari…če so večjih vrednosti ga prašaj če jih hoče nazaj, ostale “drobnarije” pa rajš vrži stran kot pa da mu jih vračaš…jst sm od exa zalto verižico prodala :))) Res bolš da vse skupi zažgeš, kot pa da cvajine stvari podarja naprej…to je šele bedno 🙁

ME PA RES ZANIMA KJE SO TVOJE VELIKE ZAČETNICE

KAR SE PA TIČE SPOLA, PA ŽE SAM-A NAJBOLJE VEŠ

veš kaj, če lažeš ma čist prav, da ne popusti… kdo pa si želi lažnivca ob sebi za celo življenje… priznaj in reskiraj… laž ima kratke noge veš … ali si ti želiš, da bi ti nekdo lagal….,.

V tem je problem, da jaz nimam kaj priznat, pa tud lažem ne, ampak govorim resnico :))) Sam on ne verjame, slišat hoče pa neki druga, ker pač misli da ma prav. Itak sva si poslala smse, in se bova naslednjič pogovorila, sam mam občutek da bo isto.

Xtrm men se zdi boljs da se to ne vlece predolg..cimprej razresit je najboljs k drgac je pol ze prevec trme vmes pa jeze. 🙂 Tko da vi2 se kr hitr pogovorta ;))

Xtrm,

najprej razčistita kaj in kako, šele potem boš videla kam vajina veza pelje; potem boš pa (če) sama pri sebi najbolje vedela, kaj bi mu vrnila (če mene vprašaš, samo, kar je izključno njegovega; če ti je pa taka darila dajal, je njegova stvar). Na teh postih sem bolj nova in te ne “poznam”, pa ne zameri, najverjetneje se motim, zato oprosti vnaprej; ne vem zakaj imam občutek, da je tvoj dragi poročen in ti le njegova ljubica. Če je tako, potem razmisli če je tako življenje tvoja želja in se odloči. Še 1 x, če sem pa v temo brcnila, pa se pogovorita, če res ni problema in ga on le dela, je to res otročje, če me spomin ne vara, da je starejši. Res pa imamo vsi slabe in dobre dneve, malo ljubosumja je zdravega, preveč pa ne. Ti sama najbolje veš.

Srečno, kakorkoli že.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close