Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Luknje za uhane

Luknje za uhane

Zdaj, “na stara leta”, sem si dala naredil luknje za uhane. In mi je (upam, da ne zaradi let) padlo iz glave, ali morajo biti medicinski uhani v ušesih 4 ali 14 dni.
Pa še to: na zadnji strani ušesa, praktično pod uhanom se mi zdi, da se malo “gnoji” – nič ne boli, je pa malo rdeče, morda za spoznanje sveže. Je to običajno? Moram kaj ukrenit?
Vnaprej hvala.

kar pusti jih,,,2 do tri tedne,,vem po sebi,,,mam dva v vsakem,,pa se jih bom dala,,zna se to zagnojit ce se gres tusirat pa se ne posušiš,,kar s fenom daj,,drugac me pa zanima,,,ferbec pa to,,kaj so to stara leta,,kok??:)

22. Na 10 podlage. :-)))))

Hvala!

Rad bi ti dal kakšen nasvet glede lukenj za uhane ,ampak na žalost se spoznam samo na tiste luknje med ženskimi nogami.Sorry

Mogoče bi se pa spoznal še na kaj drugega, če bi kdaj mislil tudi z zgornjo glavo.

Ja saj na takšne cepce kot si ti se tudi spoznam.

Ne pustit medicinskih, ampak jih takoj zamenjaj z zlatimi, če se ti je začelo gnojiti. Jaz sem tudi mislila, da bo v redu, če so rekli naj jih imam 14 dni, potem so se mi pa ušesa tako zagnojila, da so mi komaj uhane ven vzeli. Mogoče si alergična na to kovino (jaz sem na vse, razen na zlato).

Ko kupuješ zlate, pa poišči obvezno take brez niklja, ker pogosto povzroča alergije.

Hvala vsem za nasvete.
Se je umirilo kmalu za tem, ko sem potarnala. Pa tudi ni bilo hudo. Zdaj mineva drugi teden in se kar lepo obnaša vse skupaj. Malo še počakam, da se zaceli res do konca, potem pa v lov za uhani. Niti nimam namena nosit zlatih ampak npr. iz kamenčkov (ti so običahno v srebru ali še to ne),… Bom videla. Če se bo čudno obnašalo, bom prešaltala na tiste zlate, ki sem jih dobila ob rojstvu, dokler se ne normalizira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close