Satanska sekta
Jaz mislm da je njen podpis samo podpis…tako kot je tudi od koga nick samo nick.
Kar se pa tice satanistov se mi pa zdi da je pri nekaterih to zdj moderno in kul je bit pr kao satanistih in se oblacit v crno in nosit satanisticne simbole..ceprov niti dobr ne vejo kaj pomenijo itd. Mislm tudi da tisti ki v to res verjamejo ne rabijo tega razkazovat in se izpostavljat.Nimam pa nekih natancnih podatokov ce to pri nas obstaja in kok je razsirjeno.
Jaz mam ful različne prjatle, no in od teh mojih prijateljev so eni taki, na videz ful čudni… Z dolgimi lasmi, potetovirani, s prstani s smrtnimi glavami, z nacističnimi simboli, pa satanističnimi tud… In vsi mislijo, da so to neka sekta, da so satanisti, pa da se drogirajo. Še moja mama je vidla enga it v lekarno, ap ej rekla da gre po metadon. No, sam vse to ni res- to je sam tak imidž. V resnici so ful rpijazni, vedno, ko jih rabiš ti pomagajo, emn dostkrat motor šraufajo, edin to, da včasih mal preveč spijejo, drugač pa nobenga atana ne častijo, al pa se drogirajo. To mislim na trde droge, travo pa itak že vsak mulc kadi, poleg mene po moejm še sam ene par ko je ne… Sam moja kolegica čarovnica :)) je rekla, da naj se jih izogibam, ker majo negativno energijo, ta se pa menda hotro prenese na drugega. Čeprav tud ona ve, da so OK, sam očitno je nekaj s temi znaki, ki jih nsoijo tud…
Forum je zaprt za komentiranje.