pa kaj tipi mislijo!
Še nekaj časa nazaj nisem bila lepotička in sem ugotovila, da če hočem jaz izbirati, moram to postati. Imela sem lep obrazek ampak kar nekaj kg preveč. In sem se spedenela, reakcije moških so, verjemite, 600 % drugačne. In tako sem dobila tipa, s katerim sva se ujela, mi je pa tudi priznal, da mu moj videz veliko pomeni. In potem sem jaz njemu vrnila svoja pričakovanja do njega: zasluži toliko, da se bova oba imela kul. Jaz tebi, ti meni. Tako je včasih to bilo. In če hočeš dobro bejbo, imej ti vsak toliko jajc kot ptič na sosednjem drevesu, ki preživlja celotno ptičjo družinico. In moj tip ne šteka! Halo!!
Če se že prodajaš, potem se vsaj dobro prodaj, a ne:) Ta poklic ima sicer svoje ime, a nekatere se ga lotijo bolj profesionalno: najprej preverijo finančno stanje stranke in povedo ceno, šele potem nudijo usluge. Ne pa revežu nekaj ponujat in dat, potem pa terjat, da ti za ponudeno plača po ceniku, ki si si ga pravkar izmislila oziroma prej ubožec o njem ni imel pojma.
Zdaj pa resno: Spominjaš me na tiste tipe, ki si najdejo žensko, potem pa ji začnejo solit pamet, v čem vse se naj spremeni, da bo po njegovem okusu. Mislim, pa takega tipa je samo za napodit – če je tak frajer, potem naj se pač potrudi in najde žensko, ki bo po njegovem okusu, ne pa težit eni, ki to ni, pa mu jo je edino uspelo dobit.
Forum je zaprt za komentiranje.