Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek analni odnos

analni odnos

zanima me,ali je zenskam vsec analni odnos,cetudi vam ni do tega,ampak vas partner vseeno pripravi do tega 🙂 hvala za odgovore 😉

poskusila sem že in niti ni bilo slabo ampak toliko dela okrog tega, da spraviš nekaj nekam kjer očitno ni dovolj prostora…:))))

Odločno proti….seksu je namenjena ena luknja….

Žiži, zakaj tako misliš enim pa zelo paše tudi analni seks, da o moških homoseksualcih sploh ne govorim?

Ja sej, ko pa majo samo eno luknjo.:-))))))))))

Tistim ki je všeč analno pač počnemo to in v tem uživamo. Če ti pa ni do tega ti pa pač ni, vendar dokler ne probaš ne moreš vedeti kako je in govoriti da to ni fino.

sva probala, vendar nobenemu (niti meni, še manj fantu) to ni preveč všeč. zato tega pač ne počneva!

me zanima,zakaj ni to vsec tvojemu fantu,ker sem nekje bral,da je to zelja,ali pa fantazija vsakega moskega?! skoraj vsakega!

Jaz bom pa še probala, zdaj sem zbral pogum, tk, da bo mi vsak nasvet prav prišel:-)

Boš zbral pogum?
A si moški, ki se izdaja za žensko????

ce rabis nasvet:naredi to takrat,ko ti bo zares pasalo,ne naredi tega na silo!!! ker te lahko vse samo mine!!! drugace je pa v redu,ce imata s partnerjem kaksno kremco pri roki,da se malo podmaze,gre lazje! midva s punco zelo uzivava,je fino 🙂

Pocahontas, če sem se zatipkala no:-) Sicer pa že tri leta pišem na forum in že vsak ve, da sem ženska:-)

ha ha ha,se meni tudi tako zdi! kako hitro se clovek lahko zmoti,a ne?!!!

jaz sem uporabila zelo velike količine kremice pa je boleeelo kot…

a ves kaj je res zanimivo,zenske si prebadate usesa,nosove,jezike,prsne bradavice,si delate liposukcije,tatuje in ne vem kaj se vse. u rit pa ne date,ker boli 🙂

Men je všeč, ker sem bolj ono menda mazohistično naravnana… Pa brez tega si ne predstavljam sploh osnosa, in ni me bilo treba nikol silit, ker sem apč to hotela sama probat, je pa res, da vedno ni rpavi trenutek, mora res vse bit OK, pred tem vse ostalo, repdenj se tega lotiš… Sem pa zgleda pri tej stvari mal čudna, ekr kolikor vem, se punce tega izogibajo ponavadi.

pri meni je takole:
tudi meni ni bilo do analnega seksa do par let nazaj (nekajkrat prej sem sicer probala, me je ful bolelo in se potem nisem več s tem ukvarjala), ko sem spoznala sedanjega partnerja… ful si je želel tega in ker sva si bila resnično blizu, 100% predana drug drugemu (v seksu in drugače) sploh nisme pomislila na to, da mu ne bi izpolnila te želje… z malce potrpežljivosti in nekaj več lubrikanta je steklo kot po maslu in sedaj se vsake toliko časa posladkava s tem.

pa ne bi rekla da v tem neizmerno uživam in da ne bi mogla zdržati brez tega, sploh ne… uspe se mi sprostiti do te mere da vse gladko teče, potem pa se osredotočim na partnerjev užitek začnem uživati tudi sama v tem…

No, tole je pa že tak znucana tema, da je še lubrikanta več ne rabmo … bitl, uporabi iskalnik, boš vse zvedu!

Za sunsun: Zakaj tako mislim….zato ker čez anus izločamo po domače povedano DREK….in niti pod razno nebi mogla uživat če bi kdo šaril tam….A veste kdo seksa analno….kurbe, ki so potem lahko 100% da niso noseče….očitno nova metoda kontracepcije…..fuj gnusite se mi tiste ki to počnete…..

ej, pa kdo ti kej hoče… če ti ni do tega, pust ljudi k drugač mislijo in delajo, pri miru in se sprehajaj po drugih temah. če je kdo tukaj primitiven in zaostal si to ti dokazala s svojim komentarjem…

PS: kar se tiče zmerjanja s kurbami, ki se tok rado pojavlja na teh forumih… pravjo da ženska zmerja drugo žensko s kurbo, ker ji je fouš da več seksa kot ona :))

Če ti lahko poveš svoje mnenje ga jaz tudi lahko in točno to sem naredila tako da lepo prosim…..pusti človeku svobodo izražanja……

Hahaha, ej Žiži, daj povej nam, koliko pomladi šteješ, hahaha

žiži, probaj, probaj! Lahko zelo paše!
Meni pa se bolj gnusi poljubljat s kadilcem – zguljena fraza, ampak drži –
kot bi lizala pepelnik – fuj!

Hihihi, Žiži nas je skenslala…..
Mogoče je pa šla probat, hehehe

Dovolj pomladi da imam svoje mnenje……hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close