Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek loto!!!

loto!!!

kaj bi storili,ce bi zadeli na lotu glavni dobitek? kaj bi storili z denarjem,ali bi vas to spremenilo?

jaz bi ga stlačila v nogavico in normalno delala naprej….čuvala bi ga za sina

Sigurno bi me malo spremenilo, kljub temu, da si to sicer nočem priznati. In … ne bi ga vtaknila v nogavico in čuvala za otroka.
Najprej bi ga malce razdelila med starše (moje in moževe),sestro in moževega brata, nato naredila en velik žur za prijatelje, odpotovala z družino na ogled Avstralije in Nove Zelandije (pač za toliko časa, kolikor bi lahko dobila dopusta), če pa bi še kaj ostalo, pa bi poskusila čimbolje naložiti.

Odvisno kolk kesa bi blo…
Malo ga bi zapravila, malo dala mami, kupila avtomatika, z ostalim kupila obveznice in zivela od obresti 🙂

Tchau!

p.s.
Ce bi blo veliko denarja, bi pustla fax!

Ja najbrz bi me malo spremenilo zarad tega ker bi vedla da mam neko varnost v tem kesu. Kaj bi nardila? Hm..sla bi na svoje..mal zapravla za druge..jim izpolnila kksno zeljo..ostalo investirala. Ne bi pustila faxa in se vedno bi delala.

Dala bi odpoved in si privoščila potovanje skupaj s možem in sinom. Živela bi od obresti in delala stvari ki me veselijo.npr. risala, fotografirala..

VITKA!!
Od tega da bi ga čuvala za sina ne bi imela nič.
To je najslabša naložba kar si jih lahko zamisliš. Za sina. Sebi pa nič. Trapasto.

Ce bi jaz zadel 7co bi 1/3 denarja zapravil (avto, potovanja…) ostalo pa bi vlozil v kak posel, da bi se mi denar obrnil (da bi zasluzil)
SomeOne

Če bi zadela 7 na lotu,prvo stvar ki bi si jo kupila je zlata štiriperesna deteljica z rubinom v sredini…. 🙂

Denar bi obračala

Poljub je kralj dotikov

V službo bi prinesla jumbo plakat na katerem bi pisalo, da dajem odpoved in, da se odpovedujem odpovednemu roku:) potem pa bi poklicala nekaj znancev, ki se jim sanja kako se velik keš obrača in razmnožuje-jaz tega namreč ne obvladam, potem gre normalno še obvezni del za pomoč ljudem v stiski, tisto kar ostane pa zapravljat, zapravljat in še enkrat zapravljat predvsem za potovanja. Če bi me kaj spremenilo? – ja koga pa ne pomladi in osveži tak tuš. Ampak jaz ne igram iger na srečo.

Kupila bi fajn veliiiko luksuzno stanovanje (ne hiše), ostalo bi pa obračala, da bi si prislužila še več denarja s katerim bi obdarila tudi svoje starše. Pa seveda bi se zazhirala, da bi tudi moj otrok po moji smrti živel srečno s tem denarjem.

Isto kot sunun, sam da še nisem v službi.

Kupila bi si veliko hiso na samem, seveda nekaj denarja bi dala starsem pa bratu, nekaj denarja bi obvezno dala v dobrodelne namene ( za otroke, zivali itd), ostalo pa bi vlozila kam.

risek – jaz ne rabim nič….

dala bi si sezidat hišo v čim krajšem času, da bi lahko končno živela na svojem, edin to bi v tem trenutku, če bi kaj ostalo, bi se pa že pol kej zmislila

🙂 dobro razmisljanje!!! tudi sam bi uzival,se prej pa poskrbel za kak dober posel,da bi denar pritekal redno!!! ampak dober posel pri nam je tezko zaceti,toda z mocnim kapitalom je vse mogoce…hvala za odgovore!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close