Kaj vas prievede …
Živjo!
Sorry, ker sem udrla na moški čvek, vendar me nekaj hudo zanima.
Danes se mi je v gozdu na sprehodu s psom prilepil en tip. Pa je najprej lepo pozdravil, potem pa šel lepo za menoj. Pa nato nekaj spraševal o psu, potem pa začel, kako sem lepo rjava … pa če gre lahko z mano, če me ne moti … bilo mi je neprijetno in malo me je bilo strah. Tip je bil z biciklom. Potem pa me je vprašal, če se kdaj ustavim na kakšni jasi, pa jaz rečem, da ne. Pa reče, ali bi se ustavila midva skupaj. Pa mu jaz rečem, da potem bi bil pa pes živčen … vse zelo prijazno, malo se me je dotaknil, češ kako lepo kožo imam. Bilo me je res strah, O.K. sem imela seboj psa in moby. Tip pa tudi ni bil ravno slinast. Nikjer pa nobenega človeka … potem pa prideva skoraj do asvalta in tip reče, če mi lahko da poljubček. Halo? Ej to pa ne. Pa je malo užaljen, pa še enkrat vpraša in ker jaz odločno rečem ne se poslovi oz. se odpelje s svojim biciklom in reče: no potem pa drugič.
Mene zanima, kaj privede moškega do takšnega trapastega koraka. A so to psihopati, a mu je ženska tako neznansko privlačna, da se ji ne more upreti, ali je ful zaljubljen ali kaj?
Še to, nisem neka stara mama niti ne punčka, stara sem 28 let, sem pa precej lepo grajena in res lepo rjava.
Kaj pravite o tem tipu? Hvala za odgovore!
Hm……res mal čudna situacija. Lahk, da si tipa res tako hudo privlačla, sam po moje se je takih tipov treba bat! Sama sta bla nek bogu za hrbtom, kdove ka bi ti tip lahka naredu!!Adijo pamet!!Jz na tvojem mestu ne bi več tam sprehajala psa! :)) Želim ti čim manj takih neljubih dogodkov!
p.s.: kolk pa je bil tip sploh star? je bil urejen pa to?
Meni se je zgodilo podobno, ko sem klicala na oglas za stanovanje. In ga sprasujem o stanovanju in on men, ce bi sla na kavo. Da ne zivi v Lj, da pa ko pride, bi blo pa fajn imet enga za kavo. In me vprasa, ce imam tipa in recem, da ja… “kaj pa ce bi imela dva?” …mislim kwwwwaaaa? Folku se ze mal mesa!
To se mi je zgodilo bolj na Primorski strani. No, ni bila čista samota pač pa precej blizu naselja, tam ima folk nekakšne vikendice … sam trenutno tam ni bilo nikogar, sicer pa folk tam vozi pse na sprehod.
Tip ni bil neurejen, star med 20 in 30, nisem ga dobro gledala oz. se ga sploh nisem upala. Bila pa je kar prijazen in mislim, da domačin, ker je poznal kolesarske poti. Kaj pa je tipu padlo v glavo pa ne vem. Mogoče sva se žže kdaj srečala, menda precej kolesari. Mal sem se prestrašila, hvala bogu, da nimam pudlčka ampak ovčarja, tako da si tip ni upal biti agresiven. Očitno pa je domačin, saj je rekel potem pa drugič.
Ja, folk je zmeraj bolj utrgan. čau
Forum je zaprt za komentiranje.