Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek v službi

v službi

pri nas v službi imamo ene tri opravljivke, ki kar naprej obravnavajo sodelavce v vseh podrobnostih. Splet je kolikor hočeš.predvsem pa je moteče to, da je najbolj ljuba teme o tistih, ki skačejo čez plot, ki se jim kaj zalomi, ki imajo smolo! to je uživancije in komentiranja. Meni se zdi bolni, pa se tiho, je pa kar moteče počasi. ali imate tudi med vati podobne tiče? ali je to sedaj vse več prisotno tudi drugod, ali sem le neprilagojen, starokopitnica?

cao jožica, tudi pri nas je par takih.So starejše in svoja početja opravičujejo ,da so one tam najdalj,.Samo opravljajo in zdraho delajo,vse jih zanima za druge o sebi pa ne govorijo nič…….

eh, to delajo, da si popestrijo dan v službi, da ni služba tko monotona, pol so pa mal žleht, pa seb mal samozavest povzdigenjo, ko druge tunkajo

s takimi se ni za ukvarjat več kot je nujno potrebno, škoda živcev in časa, raj na kaj lepega misliš

Jožica, jaz imam srečo, da delam v moškem kolektivu, kjer to ni izrazito povdarjeno. Fantje imajo pač druge pogovore. V kolikor pa bi bila v takšnem kolektivu, pa bi verjetno zelo trpela, ker opravljanja ne prenesem.

NAJBOLJŠE JE DELATI V KOLEKTIVU, KJER JE VEČ MOŠKIH. DEFINITIVNO. PRI MENI ŽAL NI TAKO. SAME BABE IN EDEN MOŠKI. KRIZA. ŠINFANJA , ŽLEHTNOBE …KOLIKOR HOČEŠ. ZARADI TEGA ZLO NERADA HODIM V SLUŽBO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close