je opravičljivo…?
žalostno ampak resnično: po dolžini krila se pozna višina napitnine. V nekem lokalu X občasno dela neka študentka. Plačujejo ji le 450 na uro (dela je za 1 osebo več ko preveč) ji pa v cunjah, ki poudarijo kaj ima, napitnina znese v enem večeru 2x več, kot normalno zasluži v 2 večerih. Finančno se račun izide, zato študentka pač požre vse opolzke pripombe, namigovanja itd. Nekega večera se v lokalu X znajde gost O. Ki študentki ponudi 10.000, če ji lahko zmeri (z rokami seveda) št. modrca.
Se vam kljub izzivalno oblečeni študentki zdi dejanje gosta opravičljivo?
On je pa res bogi, da more dat deset jurjev, da lahko izmeri oprsje… Koliko je pol pripravljen dat, da dobi žensko… Sicer pa taki samo preizkušajo, koliko je kako dekle naivno, pa še to zato, ker si mislijo, dače dela v lokalu, da je pa pol manj vredna kot druge… Jaz bi mu primazala klofuto za nespoštljivo vedenje. Kar se pa tega tiče, da se tako obleče, da poudari določene dela, ker tako več zasluži- ja itak, če so moški tako naivni, da še plačajo za to, naj :)) V bistvu so oni neumni ona pa mal bolj pametna.
pa če se z namenom več zaslužiti tako obleče in po možnosti flirta z vsemi okol lahko pričakuje tudi kakšno tako ponudbo………
itak pa sej ženske že veste…..
desci smo vsi eni pokvarjeni egoistični prasci k samo gledamo v kero votlinco bomo splezal……..
samo kaj, ko je življenje brez nas tko dolgočasno……..
eh, ja saj pa to je lahko pričakovala, v lokalih je zo pogosto, pa če je imel tisti tip še malo v riti, pol tu sploh ni vredno izgublati besed! odvisno je tudi od načina, kako jo je vprašal, če se je bolj hecal, pa ni resno mislil, pol ni nobenga problema
ma to mora kelnarcam skoz eno uho noter, skozi drugo pa ven, to se dogaja in se bo, če ne vztraja in če ni vsiljiv, potem ne vidim večjega problema
OK lahko da to ni glih opravičljivo, sam kaj, če si to preveč žene k srcu, pol pa ni za kelnarco, ker to SE dogaja
Jst kadar sm kelnarla nikol nism bla v krilu pa kakih ekstra seksi majčkah, ker mi je blo že tko moreče če mi je kdo začel kej prbijat..nasploh sm pa itak ugotovla da ta deu ni zame, ker se mi ne da cel dan smehljat k ena trapa, tipom pihat na dušo za napitnino in požirat vse opazke…
…kelnarjenje je poklic, kjer morš bit oseba za to in jst nism. Se pa gostje obnašjo do tebe tko kot jim pustiš…in s tako seksi opravo ne moreš pričakovat da te bojo moški jemali resno.
Je opravičljivo! Tip ima vsaj stil, za razliko od brezveznikov, ki cele dneve za šankom nabijajo brezveze in ena in isto.
In 10 jurjev je lep denar za to, da žensko en prime za joške. Pa še mimogrede kompliment, da ma ona dobre joške! zakaj ni sprejela???
🙂 si znaš predstavljat kolko bi se jih še potem našlo in kak sloves bi se je prijel? Ko bi enkrat zgubili “rešpekt” pred njo, bi jo pol najbrž zastonj šlatali vsi povprek.
Meni se to dejanje ne zdi kompliment. Ker mi odobravanje takega početja zlo meji na podpiranje izjave: ženska, ki jo posilijo je sama kriva, kaj pa je bila tako oblečena.
V lokalih padajo še hujši predlogi…to ni delo za rahločutne punce, to kako je ona oblečena je izključno njena stvar, tip – ponudnik 10.000 se je pač zabaval in tipal kako daleč gre lahko, nekako kot to počnejo majhni otroci…
Če se ji zdi, da jo stranka lokala nadleguje oziroma, da je šel čez mejo naj pač pokliče šefa ali policijo…
Forum je zaprt za komentiranje.