Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pa kaj hudiča hočejo bivše?

Pa kaj hudiča hočejo bivše?

To se sprašujem že dve leti.
Zdaj je ona stara 30 let, on 36. Pustila ga je ona. Bil je ful v krizi in žaloval za njo, vendar ona ni več hotela biti z njim. Drugega partnerja menda ni imela, mislim si pa da je mogoče šlo za kakšno zamero, nevem. Nato je bil on samski že skoraj eno leto, ko sva začela midva. V obdobju ko je bil samski onadva nista kontaktirala. Dvakrat sta se slučajno srečala.
Dva meseca po tem ko sva začela vezo midva, je pa ta bivša začela hoditi okrog kot mačka okrog vrele kaše. Klicala ga je da mu je voščila rojstni dan (kar se mi zdi čisto OK), začela obiskovati njegove sestrične, jih kar naenkrat hoče za prijateljice, prej ko sta bila pa onadva nekaj let skupaj pa niso bile prijateljice, potem ona kar naprej nekaj poitrebuje, razne usluge, pa poslovno pomoč….Kliče tudi prijatelje mojega fanta in se hoče družiti z njimi, jaz pa mislim da vse to počne samo zato ker bi se mu rada čimbolj približala. Ker jo je imel zelo rad, verjetno ona pričakuje da ga lahko dobi nazaj, ne upa si pa prva narediti koraka. Kadar pa pride do “naključnega” srečanja je ona precej napeta kot bi imela tremo. Fant mi vse to iskreno tudi pove.Nje pa ne razumem, saj so dejstva vendar taka, da midva živiva skupaj že 2 leti, se čudovito razumeva in v jeseni pričakujeva prvega otroka.

PA KAJ VENDAR ONA HOČE ?
A NI VSE JASNO AL KAJ ?
KAJ JE TEJ PUNCI ?

D.I.

Morda hoce v troje?
Izgleda,da ji res ni jasno?!
Morda ve kaj hoce?!

Najbolje je,da jo kar poklices in vprasas direktno kaj hoce od njega! Ker to pa res,kaj pa se zdaj nekaj sili,a ne?!!! Glavo pokonci,imas dobrega fanta,ki ti zaupa in vse pove?!

mislim, da bi moral to z njo razčistiti fant, saj samo on ve, kako in kaj je na stvari in to čim prej, da vama ne zgreni trenutkov veselega pričakovanja,…

vso srečo,

daša

Gud kveščn, daša.
Pa naj se ta lolek že enkrat postavi na svoje noge in se odloči: bivša ali sedanja. Tudi usluge se ne tala kar tako.
Če pa lolek želi sedeti na dveh stolih, se mora zavedati, da ima lukjo vmes. Pa se čist ajnfoh in nahitr lahko nasadi, simpl es det.

nobody, Phoenix, AZ

Pri meni se je dogajalo podobno s tem , da je moj partner sedaj mož ostajal pri njenih poskusih popolnoma hladnokrven in je spoznala, da se nima smisla truditi mogoče ji bo potrebno na grd način to tudi povedati.

LP

Ne sekiraj se, če ti je fant vse to zaupal pol mu po domače od jajc visi zanjo in ne bo nikoli nič imel z njo pa če se mu bo še gola vrgla pod noge. Tako da se ne obremenjuj. Drugače pa ti svetujem da fanta prosiš za njeno telefonsko številko in jo pokličeš ter ji vse lepo objasniš da sta sedaj že toliko časa skupaj da živita skupaj pa da naj si drugega najde in naj vama da mir če ne bo pa šla kak “temelj podpirat” :).

LP

Sama sem imela podobne probleme v nosečnosti (njegova bivša se ni in ni mogla sprjaznt z dejstvom, da je z mano) in lahko ti povem, da sem samo jaz trpela. Posledice: Precej huda poporodna depresija, ki je trajala 1 leto. Ne dovoli, da se kaj podobnega zgodi tebi. Misliti bo treba na otroka in ne na bivše punce! Veliko sreče ti želim.

še to, zagotovo pa se pomeni s fantom… povej mu, kako ti je ob vsem tem težko in kaj čutiš, le tako bo namreč tudi on spoznal, da bo potrebno za mir v hiši ukrepat…

držim pesti za vaju… Ups … vas tri hihi :-))

daša

Nisem sicer bila v taki situaciji ampak mislm da je najboljse da se najprej pomenis s fantom in mu razlozis da te to moti ceprav mu zaupas itd. Potem pa naj se on pomeni z njo..ne ti..in ji z jasnimi izrazi razlozi da nej ga pusti pri miru.

Po moje gre tuki za čisto žensko nečimrnost. Ne prenese, da bi izgubila njegovo pozornost, želi dokazati, da ga ona še vedno lahko zavrti, da to, ko je s tabo, nič ne pomeni. Moški pa so tudi ob takih zadevah malo naivni (češ, ubožica rabi samo pomoč, ko nima nikogar drugega), malo mu tudi paše pozornost, vendar ne vidi nevarnosti, ki se lahko razvije bo nadaljevanju tega početja. Vprašaj fanta, kaj misli narediti. Če ne bo razumel, mu povej, kaj te pravzaprav skrbi – da bi spet podlegel njenim čarom.

mogoc je pogruntala al pa tut ne,da ga je mal uf**ala….pa ga zj hoce nazaj,k pa ves kwa se ji mota po glavi…..
ne se zret,ce te ma res rad jo bo skenslou…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close