quelle
Jaz sem že večkrat kaj kupila, in izdelek je bil vedno tak, kakršen je bil videt na fotografiji. Sem pa že večkrat tudi kaj poslala nazaj iz različnih vzrokov: ali mi velikost ni ustrezala (njihove številke so nekaj večje od številk naših proizvajalcev), ali material ni bil tak kot sem pričakovala da bo (recimo, da je bil tanjši od predstave, kot sem si jo ustvarila), ali mi pa zadeva preprosto ni pristajala.
Slike v katalogu se mi nikoli niso zdele zavajajoče, vendar pa je res, da slika ne pove toliko o izdelku, kot če ga pogledaš v živo in potipaš in pomeriš.
Na splošno sem z nakupi preko kataloške prodaje zadovoljna, če seveda vzameš v zakup, da moraš na robo počakati, da ti jo dostavijo, in da se včasih zgodi, da moraš pošiljat nazaj – pa potem sezona skoraj mine, preden ti dobiš kar želiš. Kupila sem si že kar nekaj majic s kratkimi rokavi (so cenejše kot pri nas in bolje preživijo pranje), bluz, pulijev, celo nekaj hlač, pa dve jesenski jakni in eno zimsko. In seveda drobnjarije, kot so kratke nogavičke in spodnje perilo in oblačila za prosti čas. Pri perilu sem opazila, da zna biti v katalogu tidi precej dražje kot popolnoma isti model v Nami ali Maxiju (recimo Triumphov športni modrček). Stvari, ki so v kompletu po več kosov, so pa ponavadi poceni.
Meni pa recimo quelle niti malo ne ustreza! Enkrat sem naročila eno dolgo krilo in sem bila ful razočarana! Bil je zelo slab material! Potem sem še enkrat naročila pulover in jopico, pa mi je bilo oboje ful prevelko, pa pulover je bil že čisto nacufan!
Imam pa čisto drugačne izkušnje z Neckermannom! Tukaj mi je pa skoraj vse kar naročim všeč, dobim tako številko, da mi je prav! Pred zimo si vedno naročim nekaj puloverjev, ker so ful poceni, pa lepi! Letos sem si že naročila, in sem vse dobila! Vsi so super (seveda za tak denar, 5000 sit)!
pozdravček, ina
Tudi sama sem, tako kot Ina bolj zadovoljna z Neckermann-om. Pri Quelle so veliko višje cene, izdelki pa iz mojih izkušenj čisto drugačni kot na sliki. Veliko stvari je bilo brez podloge, vse zmečkano in cunjasto, krila in hlače pri kostimih pa ponavadi kar na elastiko.
Tudi pri Modaplus imajo kvaljitetne izdelke, vendar pa sem sama dvakrat čakala po tri mesece, pa še veliko stvari imajo razprodanih.
Lep pozdrav!
Tudi sama sem, tako kot Ina bolj zadovoljna z Neckermann-om. Pri Quelle so veliko višje cene, izdelki pa iz mojih izkušenj čisto drugačni kot na sliki. Veliko stvari je bilo brez podloge, vse zmečkano in cunjasto, krila in hlače pri kostimih pa ponavadi kar na elastiko.
Tudi pri Modaplus imajo kvaljitetne izdelke, vendar pa sem sama dvakrat čakala po tri mesece, pa še veliko stvari imajo razprodanih.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.