Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek v službi s fantom/možem

v službi s fantom/možem

oj,

moj fant mi je predlagal, glede na to, da se odpira novo delovno mesto, da bi bila njegova sodelavka. mene osebno je precej strah kako bi to slo, fant-punca v istem oddelku (sicer velikega podjetja). jaz bi zasedla nizjo pozicijo (posledicno podrejena tudi njegovim sodelavcem), kar me ne moti (visjo od njega ze tezko 🙂 ocitno tudi njega ne.

kaj mislite? kako naj se odlocim?

Po moje dobro premisli, da ne bosta mešala službenih težav ali nesoglasij potem še doma ali obratno, zna bit smotano.

Če sta oba dovolj zrela potem ne bi smelo biti problemov

jaz in mod dragi delava v istem podjetju. Ne moti ne naju, ne koga drugega. Poznava še 2 para (iz različnih podjetij), ki delajo skupaj, pa zadeva fajn funkcionira. Le ločit je potrebno služnebo in zasebno.

Jaz pa mislim, da ni tako super zadeva. Verjetno bi slej ko prej začela mešati posel in zasebnost, poleg tega sem pa mnenja, da za odnos ni najbolje, da sta skupaj 24/7, ker slej ko prej pride do prezasičenosti in kreganja. Vendar to je le moje mnenje, da me ne bo kdo napadal! Premisli!
LP

Hm.. to naceloma zate ne bo problematicno, ampak za tvoje sodelovce, ker bos imela njegov protektorat.

Ne glede ce bos kaj narobe naredila te bo zagovarjal. Bogi sodelavci.

jaz se ne bi odlocila za to. je pa le fino, da pol dneva vsak prezivi v svojem okolju in si potem toliko bolj vesel, ko se vidis.. da komaj cakas, da se vrnes domov.

zgolj namig. dobronamern,

lep pozdrav,
a

napaka…ja dve leti,morda tri….nato pa nastopi napetost,dolgočasnost,monotonost…..in še cel kup neprijetnih zadev….zelo mi je to znano in na začetku je bilo super kakih par let…potem……..in potem nastopi tisto

Pošlji oblikovano (12-08-04 21:11)

Poljub je kralj dotikov

ce se dobro razumeta,naj ne bi bilo problemov,toda slej ko prej se bodo verjetno pokazali,ker bosta skupaj 24 ur na dan! zna biti tezko,lahko da bo prislo do krega,na koncu pa bos pustila sluzbo in poiskala kaj drugega,kar lahko storis ze sedaj!!! sicer je pa to tvoja osebna stvar kako pa kaj,vseeno pa dobro premisli,kaj lahko pridobis in kaj lahko izgubis!!! velik srece!!!

Po moje to ni najboljša odločitev. Pač lastne izkušnje. Midva s fantom delava v istem podjetju in imava takšno delo, da morava drug z drugim precej sodelovat. Posledično nosiva delo in težave tudi domov. Pa ne gre samo za to. Ves čas si skupaj in zato potrebuješ nekaj časa zase. Kar pomeni, da začneš iskati svoje hobije in vse več časa (popoldne) preživljati sam, saj je to edini način, da malo zadihaš. Za zvezo zna biti to precej stresno. No, vsaj pri nama je bilo tako. Opažava, da je najina zveza, odkar delava skupaj, precej nazadovala.

Če bi imela še enkrat možnost za odločitev, bi se vsekakor odločila za to, da ne delava skupaj.

joj, saj to je to. eni predlogi za eni proti, kot v moji glavi….

hvala za nasvete, saj vem, na koncu se moram itak sama odlocit 🙁 bom morala se malo prespat

lep dan vam zelim (pa kljub dezju 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close