Najdi forum

Kreg

Kolk pa se s svojim partnerjem kregate napr. na mesec? Kot sem nekje že prebrala, je letos kar nekaj v zraku in jaz se s svojim kregam veliko. Priznam, za čiste neumnosti in mi je skoraj vedno potem žal, ker je marsikateri kreg nepotreben.

Jaz se skregam enkrat na dva tedna in je čisto dovolj. Ni vredno, da bi se kregali non stop. Seveda pa je to odvisno od para do para. Eni ne morejo brez krega, bogi so.

Jaz se skregam po potrebi, mogoče enkrat na teden, ampak nič posebnega. Tudi jaz poznam nekaj takih, ki se kregajo vsak dan in so res bogi, ne vem zakaj so skupaj. Drugače pa mislim, da starejša kot sem, manj se mi da kregat in veliko bolj cenim mirno življenje in lepše živim. Ooo, pri 18. letih pa vsak dan kreg, če je bilo treba.

Jaz pa se že dva meseca nisem skregala in je prav lepo.

a tako zares? Mah… vsake tolko se mi pripelje (tako na 6 mescev al pa še bolj poredko) in iz brezvezne malenkosti nardim celo dramo. In moj enostavno ne sapira, da je vse kar takrat hočem, da me objame in mi da lupčka. In pol sem vsa iz sebe, njemu se pa sanja ne za kaj se gre. Drugo jutro je spet vse v najlepšem redu.

Drugace se pa “prickama” tak za hec (se ponavadi oba smejema polek) kr pogosto. Ravno zato, kr je vse skup prav smesno.

Je pa res da ne zivima skupaj, niama se otrok in drugih stvari, zaradi katerih v vsakdanjem zivljenju prihaja do konfliktov.

Midva se kregava vedno bolj poredko – bolj je življenje urejeno manj prepirov je.
Glede otrok pa takole (dva pubertetnika in eno dekle tik pred puberteto):
kregava se z njimi ne zaradi njih.

lep dan!

Midva se pa sploh ne kregava, pa če verjamete ali ne. Saj res da pride včasih do kakšnih nestrinjanj, ampak se nama ne zdi smiselno da bi se kregala in rajši skleneva kompromis.

Midva se zadnje čase mal bl pogostoi pričkava zaradi določenih razmer pri njemu doma oz. sva oba neki hitr užaljena, pa pol mal surlo vlečeva sam je hitr dobr…čeprov jst mu kr povem kaj in kdaj mi kej ni prov, pa se pol poboljša 🙂 Drugač kakih večjih kregov pa ni.

Včeraj sva se prvič po petih mesecih… pa sem kr šok doživela in ne vem, če bom lahko pozabila, pa tud ni mi nič več jasno.

kregam se vedno manj, letošnje leto mogoče dvakrat. Pa mi tako tudi odgovarja. Pridejo trenutki nestrinjanja in je treba skleniti kompromis in predvsem ne smeš takoj povesiti nosa in se obrniti stran (tako kot sem delala včasih in se tudi več kregala).

Pri nama je pa tak: ko me kaj razjezi, si ne morem kaj, da ne bi povedala, kaj me mot, pol se pa včasih skregava, včasih pa tud ne. Ko pa se skregava, se pol zgodi, da se kr parkrat zaporedoma, ne vem al sem takrat bolj občutljiva al kaj. Pol pa js en čas držim “dulc”, on pa ne. Se začne kar pogovarjat, se opraviči, če se mu zdi, da je kriv, pa je spet vse lepo. Kregava se pa res malokdaj, največkrat pa zarad tega, ker je moj tak deloholik in to prčakuje tud od drugih, pa ga morm mal nazaj držat. Aja, včasih pa tud zarad moje tašče pa svakinje.

hej, xtrm, kje si bila? smo te malo pogrešali…

midva se ne krevaga prav veliko, bolj za kakšne neumnosti, pa če ima kdo slab dan…ampak jeza hitro mine. na srečo nobeden ni trmast , si ne predstavljam, kako bi bilo s trmico živet :)))

Folk, vi se pa dost kregate, ej. Mogoče bi morali povedat koliko časa ste s partnerjem in kako pogoste se videvata. Ker enkrat na teden ali na 14 dni pa to, to je pa res pogosto. Seveda je to odvisno od od obeh. Z enimi sem se tud jaz dost kregala pa mi nič ni pasalo, z enim se pa po par let nisem kregala, ker se nisva imela za kaj.

No, kreganje – to je relativno: kregaš se lahko tak, da mal povzdigneš glas, da se iskre krešejo al pa tud tak, da letijo po luftu piskri in krožniki. Pri nas je kreganje le bolj glasno izmenjavanje mnenja. Razlika pa je tud, al ste skupi že kr neki let al pa ste na začetku veze in se dobivate na zmenkih. Naj pa povem, da so men sumljivi tisti pari, ki “se nikol ne kregajo”. Sej cel živleje pa res ne moreš mislt točn tko kot nekdo drug in se z njim v vsem strinjat!! Poznam par (ki pa zdaj ni več par), oba sta izjavljala, da se še nikol nista skregala, čez par mescev sta se pa ločila in prala umazano perilo na sodišču.

Lepo, da me še kdo pogreša kr eena 🙂 Na morju pa mal okrog sem se potepala, pa še to sam dva dni 🙂

se ne kregava, tako kot rečem, tako mora bit, pa se pol nima za kaj kregat…

Sej midva se tut ne kregava v polnem pomenu besede…midva temu praviva glasnejša izmenjava mnenj :)) Sva pa vsak dan skupaj tko da bi blo že čudn če se ne bi vsaj občasno mal spričkala..kako že pravijo dol..”ko se tuče taj se voli” ;))

midva se redko kdaj zares kregava. tko brezveze, zaradi kakšnih malenkosti za 5 minut pa enkrat na teden ali pa na 14 dni. živiva skupaj pa skoraj tri leta, poznava pa se že 9 let. samo je pa res, da se ful dobro razumeva, se raje smejiva in uživava v družbi en drugega, kot da bi čas zgubljala z malenkostmi. stvari imava pošlihtane, brez tega bi pa res težko šlo.

zadnje čase precej pogosto-skoraj vsak 2 dan!!!
vsak mesec pa obvezno nekaj dni pred menstruacijo- hormoni pač

Midva se dostikrat kregava ampak se takoj razčisti zadeva. Ni tako da ne bi govorila in imeli tiho mašo par dni. To res ne maram. Je pa res, da v zadnje čase skušam zadevo, ki me moti kar preslišati pa gre mim. Saj sva skupaj že 15 let in se toliko poznaš, da določene stvari pača ne počneš če drugega motijo. Pa tudi življenje imaš urejeno tako, da je tega manj. Mene bolj moti, da je včasih življenje kar rutina. Staramo se..
LP MINA

Ful po redko, ne vem če sva se 5x v petih letih, pa sva bila hitro spet O.K., mama srečo da se ful ujemava.

Nihče se ne krega pa vseeno gre skoraj vsak drug zakon po gobe ;)))

V osmih letih se še nisva skregala.

Ko sem brala vaše odgovore, kar nisem mogla verjeti. Midva pa se veliko kregava. Oba imava zelo močen temperament in včasih vzkipiva tudi zaradi majhnih stvareh. Takrat (najbolj jaz, seveda:) kričiva kot dva norca, hehehe. Saj se potem hitro pobotava, ker ne povesiva surlo, ampak tako pač je.

ce sta dva za skupaj,je kreg cisto nepotrebna stvar!!! midva sva s punco sedaj skupaj ze 5.leto,pa se nisva skregala niti 1x!!! verjamate ali ne?!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close