Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za punce

Vprašanje za punce

Kaj bi naredile da bi bile povabljene skupaj z fantom na zabavo ki bi se sprevrgla v orgijo bi se repustile in šle v to ali ne?

Ne

Jaz nikakor ne…po mojem bi spizdila da bi se kadilo za mano….moj fant pa tudi…..Mislim pa da obstajajo taki ki bi se podali v to in jih ne obsojam…..

enkrat se živi

:)))

Poljub je kralj dotikov

Mocno, mocno dvomim. Sam se bom drzala tega da nikoli ne reci nikoli. 😉

NE. DALEČ STRAN!

Nevem :))

Jest bi se že, pa najbrž ne bi imela dovolj poguma. Pa mal me je tut posledic strah.

NIKOLI!!!!

lep dan!

Kakšnih posledic neki? A se boljiš, da bi bil kakšen boljši od tvojga, pol bi pa ratala frka?

Ne,ne rabim takih popestritev.

Zdaj ko razmišljam, bi prav z veseljem to opazovala, ali pa še zraven šla. Zakaj pa ne?

Normaln, orodje je za to, da se nuca. Pravjo, da se v tridesetih leta znuca za en bukov list, torej, kar pogumno na delo!

Vidim da odgovarjate predvsem v stilu “bi, vendar nimam poguma”. Nadaljujem zgodbo.
Ko bi se to začelo, pred vami klopčič teles, ve bi to opazovale in bi si želele sodelovati. Kdo bi moral do vas stopit in vas vpeljati oziroma s kom bi se prej pridružle, da bi do vas stopila ženska ali moški in kaj bi moral/a storiti da bi šle zraven? Kako bi se odzvale do fanta bi ga zraven potegnile ali bi šle same in ga bi kasneje vklučile v igro?

Lep dan še naprej!

NE

…jaz sem pa slišala, da za lipovega. hahahaha

lep dan!

niti,če bi bila pijana,nebi..

Ne, nikoli, ups, nikoli ne reci nikoli.

zelo težko… najbrž ne. sicer pa… kot pravi exxx123 😉

Ne bi se spuščala v to in mislim,da tudi partner ne!!!

Lep večer! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Jaz bi vzela en dolg šlauf, montirala bi ga v kopalnico na pipo in odprla ledeno mrzlo vodo. Nato bi se s svojim orodjem pridružila druščini v stilu Magnifica Hir aj kam hir aj gou!

Itak da ne, pa verjetno sami grdi, pa čudni…halo kaj pa bolezni? Teh ni pa nihče omenil, da o tem kako bi gledala svojga tipa ko eno drugo nažiga..za kozlat

Jaz bi se pa z veseljem pridružila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close