Debilno obnašanje
Imam enega prijatelja, ki mi laže. Vedno znova, ko se zmeniva, da se dobiva, ga ni in potem mi pride ven z nekim debilnim opravičilom, za katerega še otrok ve, da ne more biti realno. Zadnjič pa sem se tudi sama prepričala o njegovi prisotnosti kje je. In kot sem sumila, mi je seveda zlagal.
Razumem recimo, da mu nisem všeč, ampak zakaj se potem nekaj dogovarja z mano in zakaj išče 1001 izgovor kje je, kot pa da bi povedal realno in po resnici.
Moški povejte mi, zakaj se nek fant tko obnaša do punce?! Ni enostavneje povedati, da mu ni do mene, kot pa iskati neke zguljene fraze?! Ali še boljše, zakaj mi sploh pošilja SMS-e? Kje je poanta?
Res ne razumem tega.
nisem ravno moški, pa vseeno. poglej, najprej – to gotovo ni prijatelj. prijatelj je tisti, na katerega se lahko zaneseš, ki ponavadi ne laže in mu niti ni treba, saj sta si na jasnem, kako in kaj. drugič – mnogim je všeč igrica zapeljevanja in mnogi uživajo, da zapeljejo, četudi nimajo niti najmanjšega interesa svojih nakladanj uresničiti. tudi tebi najbrž gode (kot večini žensk), če opaziš, da si komu všeč, da poflirtaš, se mu nasmehneš… v resnici pa seveda nimaš ničesar konkretnega v načrtu. je pač on še eden tistih, ki uživajo v kurjenju deklet (po vsej verjetnosti jih ima kar nekaj v imeniku), vendar pa mu je čisto jasno, da z nobeno ničesar noče imet. verjemi, da mu ni škoda cekinčkov za sms-e, ker mu je to fino počet. ni rečeno, da je to zdaj en grozno šovinističen bedak. to je njegova oblika zabave (ne podpiram!). tako pač je.
Ni vprašanje v tem, zakaj on to počne, vprašanje je, zakaj se ti to z njim greš. Hočem reč, tudi sama sem se kdaj podobne reči spraševala, ampak to nikamor ne pelje. Se pač dobivaj samo s tipi, ki premorejo toliko resnosti, da se da z njimi dogovorit za zmenek in ga po potrebi tudi znajo pravočasno odpovedat. To ti bo prihranilo ogromno časa (in živcev).
Verjetno si bila ti pobudnica za zmenek. Počakaj zdaj, naj te on povabi. Če se bo to sploh zgodilo, pojdi na zmenek, če ga spet ne bo, ga odjebi. Pravzaprav pa, verjetno bi ga že zdaj morala.
Tip je otročji, lažje mu dajat lažne obljube kot pa mu povedat resnico, da se tako “izogne” neudobnim vprašanjem in trenutkom, ki pa jih tako samo prelaga in kopiči. Bedaček, pač.
Veš, od takega verjetno tko ne moreš pričakovat, da se bo kdaj zresnu in da bo sposoben odkrito se pogovarjat s tabo. Takega je boljše čimprej pozabit. Veš, kolko je dobrih in prijetnih fantov na tem svetu??! Samo bodi sproščena, bodi to, kar si, zadovoljna sama s sabo in s svojim življenjem in tipčki bodo verjetn začutil to pozitivno energijo in se začel kar limat na tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.