TANTRIČNI SEKS
A je že kdo poskusil vsaj malo približati tantričnemu seksu, to pomeni 24 ur, dolga predigra (al pa tud ne), seks (20%), masaža, hrana v postelji, tuš, dremanje 1-2 uri, zopet masaža, seks (60%),…mislim tak seks, ki že meji na obredni, nadčuten,…. ne mi zamerit fantaziram in iščem prave besede, lahko bi bil skupinski tantrični seks al pa v troje, to sveče, glasba, naga vroča mehka sočna telesa, filmi erotični na TV, velik masaže, poljubljanja, malo dremanja, komuniciranja, meditacije……? Kot nekakšna KAMASUTRA
Jaz bi, jaz bi!!!:-))
No, sicer pa sva enkrat imela res sex maraton, cel dan sva bila v postli, bilo je fantastično do konca, nadčutno, ekstaza, skratka brez besed. Potem kasneje sva vključevala še masažo in potem še kasneje sem jaz ugotovila, da neke take stvari tako pašejo, da človek res zaspi od ugodja:-))
Ampak tale predlog je pa odlične, jaz to moram poskusit! Torej zdaj moram še vključit malo bolj obredno vse skup, čeprav jedla sva seveda tud, bila pod tušem tud (khm, khm:-), tako, da…, ampak bo vseenko treba še ponovit na bolj tak način:-)
Tole sem sva si večkrat privoščila, ko še nisva imela otrok. Imela sva seks vikende/ temu nisva rekla tantrični seks (sploh ne vem kaj je to, mi morda kdo lahko razloži?). Piknik v postelji, skupno umivanje, kar naprej božanje masiranje, pa spet malo parjenja, pa mal tv pa vmes natikanje itd do ponedeljka zjutraj, ko sva izmozgana a istočasno napolnjena šla v službo. ŠE najbolj mi je bilo všeč takrat, ko je bilo zunaj mokro po možnosti nevihte in slabo vreme. Uhhh, ke fu*kiš!!!
Tantrični sex ni nujno, da je 24-urni, je pa po moje božansko, ko ga enkrat obvladaš.
Kolikor sem brala o tantričnem sexu, se pa res približaš z občutki “približaš bogovom”.
Ko sva bila še fant in dekle, pa so bili takšni sočni sex-vikendi v gorah ali na morju. Bilo je krasno in upam, da še kdajpridejo taki vikendi.
lep dan!
Forum je zaprt za komentiranje.