pol’n kufer mam vsega
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › pol’n kufer mam vsega
nič takega ne bom napisala, samo to da imam poln kufer vsega in sem ratala že čist apatična.. sem mislila, da se bom kaj lažjo počutila, če bom to napisala… kaj razmišljam…..v bistvu nič.. še razmišljati se mi trenutno ne da, ker je vse skupaj en velik shiiit…
fajn se imejte..
Te razumem.
Včasih se sama isto počutim. Ravno učeraj sem mela tak dan. Pa je minil in dans je nov dan.
vrem bo krivo – sopara pa to…
kot da nekaj visi v zraku
sem total nemirna in sploh ne vem, kaj bi…..
…. poriniti glavo v pesek ko en noj… 🙂
Dons je tko en totalno tezek dan..komi zvim cist sm tecna in pol me se direktorca ustav na hodniku in zatezi..ja ful fajn. Komi cakam da grem dam in bom sla prov mal spat popoldan da mal prespim vse skp.
men vsaj noben ne tezi – thanks good!
ampak vseeno….
pa saj ni zoprn samo današnji dan, že ves teden je nekam čudn
Ja sj je ja..po moje ma ta vreme pa sopara velik pr tem…
jest sm pa ravno sedaj nazaj iz arhiva, sva se malo s sodelavcem pomojala, sedaj pa še dve urce, pa domov k možku! dobr je vse skup!
pomojala? vsaj v smeh si me spravila, čeprav mi ni čist jasno kaj to pomeni sliši se zabavno:)))
ne vem, če je vreme..mene drži že nekaj časa in se mi pozna že na počutju, ker drugač sem vesel osebek z energijo…. samo zadnje čase mi jo vsi takoj spijejo..
Se pridružujem. Res je težek dan. Zjutri ne spat, zbudim se 15 do šestih, pol u luft bulim, zdej bi pa vse dala za mojo dekco:)) Punce, sam še mal, pol pa mirnemu popoldnevu nasproti..,
jutri bo boljše……
za dežjem posije sonce…..
sam **** je, ker ta fronta tolk dolg traja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.