Donald in Melanija
Včeraj sem na enem od tujih programov gledala oddajo o Donaldu in njegovem nepredstavljivem bogastvu – umivalniki in pipe iz zlata…Jaz imam iz zlata samo en zob in znucan poročni prstan, smrk,smrk… Je pa zato sekirca v med padla njegovi zaročenki, slovenski lepotici Melaniji. Ni čudno, da ji je uspelo, ker je ženska presneto čedna. Zdaj me grize, če nisem naredila življenjske napake in tudi sama odšla čez lužo- menda bi se tudi zame našel kakšen bogataš. Seveda bi iskala izključno slepe…
Jaz si pa nikol nism zelela da bi se porocila s kksnim bogatasem.Pa tko ne znam si predstavlat da mors bit potem vedno v nulo zrihtan in vse in vsi te opravlajo itd. nikamor ne mors it ne da bi se kdo obregnu vate in bog ne dej da bi bil v navadnih kavbojkah.To res ni zame.
Tud drgac nocm da ma moj tip ful kesa pa da potem men kej placuje..
Jaz ze ne bi bila z njim (zihr tud on ne z mano, ha,ha), pa mam raj armalove kromane pipe pa fejst dedca doma. Tud Melaniji bi prvoscla enga tapravga, postavnega itd. A si predstavljas taksen lajf – si v banji z zlato pipo, notr pa star dedc z lasulju. Ah bejz no, ni vredn.
Pa pejte dam svoje pipe biksat.
Jza se tudi čudim, ali ne( če ji gre samo denar po glavi) Melaniji , da se gre poročit z tako starim dedcem. Jebeš zlate pipe.
Ne vem ampak mislim, da resnično denar ne prinaša srečo. Je pa seveda fajn če nisi revež in nisi v stalni stiski kako do konca meseca. Odvisno je pa tudi od želja člove. Nikoli nisem imela velikih in neursničljivih želja. Mogoče mi je zato fino…
LP IVA
..le kaj vidjo? Vidjo njegovo denarnico. Sej ne rečem, Melanija je res lepa, škoda jo je (bo) za takega starca…pa predporočno pogodbo bo morala podpisat, da jo bo lahko potem, ko se je bo naveličal odpravil s kupčkom dolarjev; ona pa tiste zlate pipe najbrž ne bo smela s sabo vzet….Jah, res ni vse v zlatu.
Ni vse denar, je pa ogromno – pa samo en nej mi se rece da ni res. Ne vem, a se ve zenske same sebe tolazte al kaj?
Kaj pa manjka Melanji? Jaz sem tud gledala oddajo in ji lahko samo recem – vsaka ji cast. Da bo mogla pogodbo podpisat je pa normalno, a mislis da je on tok neumen al kaj. A kljub temu ona brez skrbi uziva in bo uzivala se naprej, tudi ce se bosta locila. Je profitirala ze do sedaj ogromno. Pa tud tist kupcek po locitvi ne bo majhen, verjemi…..
Pa se neki, dedc sploh ne zgleda tok slabo, pa tud sexa po moje dobr (sej v tem je bistvo, a ne) me zanima kaksne moske imate ve oziroma kaksni bodo, ko bodo tok stari – za zjokat!! 😉
Denar res ni vse – je pa velik del lepega življenja. Manj je napetosti, ko ti ni treba razmišljati kje boš spraskal denar za vse položnice. In veliko bolj je luštno, ko si otrok zaželi izleta v ZOO in mu ni treba razlagati, da so karte predrage. Vse to se mi je že dogajalo. Pa upam, da se ne bo nikoli več!
Kar se tiče moških pa – moj je pet let starejši od mene in čez nekaj let bo star pedeset – ga bom kar iz banje vrgla, starino staro! :O))))
Vsi pljuvamo po njej in se zgražamo v stilu “js ga pa ne bi nikol mela!”, če bi se nam pa ponudla taka priložnost … bi pa marsikatera razmišlala drgač. Js nisem materialist, poznam pa vse te zadeve, kot jih je navedla zgori exčveka, tak da … ne morem rečt, kaj bi nardila :), no, pa sej se mi ne bo treba s tem ubadat :))))))
Mislim da naša Melanija ni čist nč srečna…..pogoltne pa vse grenkobe zavoljo zlati pip in polne denarnice…..pol naj pa še kdo reče da ga ima rada…..Ravno včeraj sem gledala ER, kjer je en 93-letnik mel lubico ki je bla najmanj 60 lčet mlajša od njega, pa ga je kap ker je preveč viager pojedu…baba je pa mogla zanosit pred njegovo smrtjo, da bi dobila 7 milijonov $…..pa naj mi kdo reče da jih imajo take rade….
Forum je zaprt za komentiranje.