Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

Ali obstaja sploh kateri moški (ki ima punco ali ženo), ki se poleg rednega seksa NE samozadovljuje?

Jaz se samotadovljujem tudi kar “med” rednim seksom, ona ravno tako, pa izven tega oba solo 😉

Ali žena to ve ali raje narediš na skrivaj?

Pa sej to menda ni kaj takega. Pač, če ni prilike da bi skup, pa solo nardiš.

Normaln, da je OK. Samo zanima me če moški to povejo svojim ženam ali ne (delajo pa to itak vsi).

veš, to je pa odvisno od ženske!
če ženska dela paniko zarad tega in mu mori, potem je jasno, da ji ne bo povedal, se ti ne zdi?
če pa je kul glede tega, pa ji verjetno pove.
Siceer pa, naj ti moški odgovorijo na to vprašanje.

mar tega ne delajo vsi??? :))

meni moj pove. pa tudi všeč mi, če to počne pred mano 🙂

Huh, kakšna vprašanja! Ali sem jaz (midva) preveč liberalna ali pa vas je kar nekaj, ki ste še vedno prepričani, da se vam bodo posušile roke!? In seveda potem je tu brati jok in stok kako nekomu razpade zveza…

Naj povem, da je z nama tako, da to počneva oba skupaj istočasno in vsak zase. Ne sprašujeva se kdaj in kako ker ima vsak od naju še vedno kanček zasebnosti. Hvalabogu!

Včasih si poveva, večinoma ne ker tudi nimava kakšne potrebe. Npr. kdaj pa kdaj si prišepniva v predigri, kje sva in kdaj…

Joj, zdaj pa zgleda, kot da je to nekaj grdega zame. sploh ne, tudi jaz to počnem velikokrat in vem, da tudi moj in tudi en pred drugim se, da malo popestriva zadevo. Ampak o tem kdaj in kje pa se kdo sam popesena pa ne govoriva, zato me je zanimalo kako je drugje in če sploh obstaja kakšen moški, ki tega ne počne. samo to!!

:)))
popesena=popedena!!! Se opravičujem!

No, saj ti pravim! Včasih ji v predigri prišepnem kdaj in kje sem…

kar se tiče samozadovoljevanja v zvezi – vsekakor boljše, da se vsak sam, kot pa da gre še kam drugam 🙂

Itak da je normalno !

Ja zdej pa res ne vem, a je z mano kej narobe al kaj…
Tud če z ženo ne seksava dva tedna, ni rečen, da se moram pol samoz…-uh, kolk dolga beseda..

Ampak pol pa k zapaše – mmmmmljask, je pa vulkan!!!

Zdi se mi, da to vsi počnejo, res pa ni treba, da se potem partnerju vedno pove kdaj si to počel, kako, kje,…

Jst mu tud ne pravim za vsakič posebej. Povem pa mu, če me vpraša, al pa če je zraven. No, takrat tko ve.

kren po mojem si dobro napisal in nista edina. Tako to je, vzameš si čas za sebe in potem je svet še lepši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close