mori me…
cao!
stara sem 23 let in zadnje case me res mori, da do sedaj se nisem imela resnega tipa, pac pa le par par tedenskeih zvez…pa res mi bo full gadno, ko bom spoznala spet ksnga tipa in se bo treba tud od tega pogovarjat….k res nevem al je to tipom vseen al jih moti….pac ni se mi zdel potrebano trudit, ce mi je vse dol padlo zlo kmal:))….kaj vi mislte o tem, k me res ful mori zadnje case….razmisljam, da bi se kar zmislila nekaj:))
Za začetek mislim da nobenmu (novemu) fantu ni treba polagat računov za tvojo preteklost. Jst se o svojih bivših niti ne pogovarjam z njim, včasih le kej omenim če napelje tema na to, pa če me kej praša…jst pa tut ne drezam v njega z vprašanji o bivših. Vsekakor pa je bit bolš tih če te je sram povedat, kot pa se zlagat.
To pa res ni kaj takega, pač še nisi naletela na pravega. Nekatere moje sošolke 8stare okol 22, 23 let) imajo že po 8 let resnega fanta, medtem, ko se druge čudimo kako lahko komu to rata:-) Tudi jaz sem imela nekaj kratkotrajnih zvez – ni in ni šlo preko 6. mesecev, samo saj pol, ko najdeš nekoga s podobnimi interesi, gre. Ti pa si raje nič ne zmišljuj, bodi taka kot si, tega se ni za sramovat, kaj veš lahko boš kmalu naletela na pravega, pa se mu boš zlagala o sebi, kaj boš pa potem.
Neki nisem razumela: da se ti ni zdelo potrebno trudit, ker vse pade takoj dol… To misliš na zvezo? Ker, če se ne trudiš, pol čisto logično, da nikamor ne gre. Zveza sama po sebi, le s trudom partnerja pač ne bo obstajala.
Točno tako kot pravi Demie. Eni spoznajo že v sr. šoli koga resnega in imajo pri 25-ih za sabo 8-9 letne veze. Pa misliš, da se taki nikoli ne vprašajo, če je to tisto pravo. Taka veza nosi s seboj tudi veliko odgovornosti in mislim da niso vsi taki, da bi to odgovornost lahko uspešno prenašali. Pač tudi tebi do sedaj ni uspelo najti nekoga, s katerim bi bila dlje skupaj. Jaz sem imela do 25 leta nekaj vez z najdaljšo dobo trajanja 4 mesece. Sem mislila, da je z menoj nekaj narobe. In sem se tudi jaz sekirala, zakaj imajo lahko vse moje kolegice fante, jaz pa ne. Potem je pa prišlo tisto pravo.
Zdaj vem ,da je bilo nekaj narobe s tistimi tipi, jaz sem pa čisto v redu.
No ja to tud mene obcasno primejo kksni taki prebliski… se sploh ko gledam kksne prijateljice ki imajo fante ze po 5+ let. Uh ja in kaj hujsega nekomu ki ti je vsec in ki ima za sabo ze vecletno zvezo razlozit o tvoji zvezah in nezvezah in o tvoji (ne)kilometrini. Pa mi je le uspel 1x razlozit vse skupaj ..najprej tko skozi hec in mi tko al tko ni verjel pol sm ga pa prepricala in sm zdj po eni strani se bolj zrasla v njegovih oceh…tud ni blo z njegove strani nobenga soka al pa kksnga posmeha al pa obsojanja.
Rajsi sm sama kot pa z enkom do katerega mi ni..mam dost prilik ampak ce mene on ne pritegne oz. me ne zmesa nimam kej..ne morem bit z njim ker bi bilo to zlagano.
Forum je zaprt za komentiranje.