Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Plastična operacija

Plastična operacija

Imam eno vprašanje in upam, da mi bo znal kdo svetovat.
Gre pa takole. Sem mamica dveh krasnih otrok, ki pa sta mi na žalost na trebuhu med nosečnostjo pustila spomin (beri strije)

Koža okrog popka izgleda zmečkana. Če se malo poredim se tudi strijice napnejo. Če pa sem na svoji normalni teži sem zmečkana. Moža k sreči to ne moti, mene pa vedno bolj. Imam šele 28 let in bi tudi jaz kdaj poleti še oblekla kakšno majčko, ki popka ne skrije.
Mi lahko kdo svetuje oz. ima izkušnjo s tem. Kako izgleda operacija, kakšen je rezultat, kam se sploh lahko obrnem za pomoč.
Hvala vsem za odgovore.

Obrni se na forum plastična in rekonstruktivna kirurgija, mislim da ti bodo tam znali bolje svetovat.

Želim ti veliko sreče, če se boš odločila za tovrstno operacijo!

Lp Sunny*

Ja, sem pa sicer zasledila, da je to kr težko odstrant, oz. se skor ne da. Se strinjam, na drugforum.

pojdi na plastično kirurgijo v Klinični center(5500 sit )pregled pa ti bo tudi zdravnik potrdil,da se strgana koža na trebuhu ne da več popraviti, v kozmeticnih salonih so ponudbe lari-fari. lp

zdaj pa se nekaj povsem na splosno o taksnih lepotnih posegih… zanima me vase mneenje, kako gledate na vso zadevo? ste za ali izrecno proti? kako bi recimo gledale na kolegico, ki si je dala popraviti nos? mene npr. nekaj res moti, a presneto oklevam in bom se nekaj casa, enostavno zato, ker ne vem kaksna bi bila reakcija okolice. beznih znancev, prijateljev, sirse druzine…?

sicer je bila pa vceraj na discovery-ju ena super oddaja na to temo… zgodovina plasticne kirurgije. americani so ze v 60ih in tudi prej masovno hodili na te operacije… tako, da ce danes pogledamo vso sliko… niti ni tako blazno cudno zakaj se najstnice tam za 18 rd mnozicno odlocajo za lepotne posege. samo vprasanje casa, kdaj bo to tudi pri nas postal podoben trend. najprej prozac / ritalin potem plasticna – garancija za srecno in uspesno zivljenje:)

kaj pa prihodnost plasticne kirurgije? pobeg iz acatraza? 🙂

Meni se zdijo lepotne operacije čisto vredu, če ti dvignejo samozavest in potem boljče živiš. Jaz tusi razmljišljam, da bi si dala popravit prsi, vstavljanje kakšnih silikonski vložkov. Če je možnost zakaj pa ne. Včasih to ni bilo možno.

Za nič se ne bi odločila. Mogoče le takrat, če bi imela kašno nesrečo in bi biloa v to nakako prisiljena. Drugače pa… naravi puščam svojo pot.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close