Zakaj?
Saj ne gre za to, po moje, ali je to pri njem normalno ali nenormalno. Gre za to, da pač to tebi ne zadošča, in da si želiš nekaj drugega kot to, kar imaš zdaj. Poskusi mu to povedat, se z njim pogovorit na to temo. Pa pač kaj ukrenit.
Po mojem mnenju spada v odnos med moškim in žensko tudi sex. In če obojestranske želje po tem ni, je nekaj resno narobe.
Ti želim veliko uspeha.
Ne vem no, ampak meni to ne izgleda preveč OK.
Saj se lahko tolažiš nekaj časa, da je preobremenjen pa utrujen, ampak 5 let? Ali si prepričana, da te ima dovolj rad tudi po tej plati, da ga vsaj včasih pošteno “zakuri”, ko na primer samo v perilu mimo njega šibaš?
Saj veš, kako pravijo, seks v partnerstvu ni vse, brez njega pa partnerstva sploh ni. In z leti se te zadeve lahko še poslabšajo.
A sta se okoli tega že kaj pogovarjala? Če ne, je zadnji čas!
Jaz niti približno ne bi zdržala pet let. Punca, ti imaš drugačne želje in potrebe kot on in zdravo je, da jih uresničiš, ker sex obvezno spada v zvezo, še več, je zelo pomemben del zveze, kjer se morata partnerja resnično ujemati. Na tvojem mestu bi pustila fanta, si vzela čas zase, začela hodit ven in nato spoznala nekoga, ki bo čutil do tebe enako strast kot ti do njega. V tej zvezi nimaš prihodnosti. Pa ne zato, ker se ne bi imela rada, temveč, ker te to žre in verjemi, da te bo vedno bolj žrlo, tako, da bo vse še slabše. Takoj, ko se v zvezi pojavi dvom, gre samo še navzdol.
Forum je zaprt za komentiranje.