Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Promiskuiteta

Promiskuiteta

Mogoče bo koga od tistih, ki se hvalijo tu gor zanimalo !

Pa da ne bo pomote !
Sama nimam nič proti, v bistvu, dokler ne gre za mojega partnerja,
je pa malce za razmisliti.

Zakaj je v tem sodobnem času toliko vnetij pri ženskah ,pa pustimo hude spolne bolezni kot so aids,sifilis, gonoreja – čeprav je najvišje št. obolelih prav med 30in 40 letom ),raka na rodilih in drugih težav.

V bistvu ne razumem, kako da sodobna ženska med 20 in 30 letom tako malo ve o svojem telesu in kako se zaščiti oz. kako zdravo , brez pogostih vnetij, dočaka menopavzo.

Vsi, ki vsaj malce razmišljajo vedo, da v tej mali Slo lahko Ena ženska okuži resnično veliko oseb obeh spolov, saj moški ne zbolijo ali pa imajo “LE ” vnetje sečnih organov , prenašajo pa okužbo.
Zato je pametno uporabljati zaščito in pazljivo izbirati spolne partnerje !

Me ne gane tudi če me spljuvate, le vsaka naj se malce zamisli- mogoče !

lp iza

…se kr strinjam s tabo iza,vcasih me cudi k se kej zgovarjamo okol tega pa ene gledajo tko cudn kt bi jm nevem kaksno astrofiziko razlagal…
res hecno…
MAS POINT!!!
ajd

Sem pozabla napisat ,

z lahkoto dobiš sexs za eno noč , kadarkoli ,
z lahkoto cash dečka ali deklico, le pametnih , čutečih, nežnih ljudi, ki imajo neke vrednote, so ustvarjalni , izpolnjeni in zadovoljni – TE je pa v tem sodobnem svetu malce težje najti !

Tako, da nehejte ves čas mijavkat in se hvalit , rajši glavo malce vklopite !

Se strinjam. Vendar je tu najbrž precej krivo tudi Min. za zdravje in medicina nasplošno. Ravno v zadnjem času se je nekaj pisalo o clamidiji, ki da je okužba, ki jo pogosto preživimo brez simptomov in povzroča neplodnost-brazgotinjenje jajčnikov ter raka na jajčnikih.
Ob branju tega sem si rekla, da jaz že ustrezno skrbim zase, saj grem vsako leto na pregled in bris, pa sem ugotovila, da se to zadevo ugotovi samo s posebnimi testi, ki jih pa ne delajo, ker so PREDRAGI??????????? In da ne bo pomote, v testni skupini so ugotovili, da jo ima vsak 10!!!!! Slovenec oz. Slovenka.
Če to ni dovolj nazoren podatek za državo, ki ukinja brezplačne preglede na vsako leto in teh testov ne izvaja, razen če to ravno ugotovi tvoj ginekolog v kar pa kar malo dvomim, saj le ti več ali manj napišejo zgolj Canasten ali kaj podobnega in stvar je za njih rešena.
Prav tako sem ob tem zasledila podatek, da so najbolj izpostavljena dekleta do 21 leta, ker so “kisline” v nožnici preslabo razvite in še nimajo zadostne zaščite in da bi pravzaprav morale do tega leta seksati s kondomi ne glede na število partnerjev.
Torej, naša država raje zdravi neplodnost in polni postelje na onkološkem inštitutu, kot da bi poskrbela za ustrezno preventivo.

Ricarda, s tem se pa ne strinjam čisto. Odraslemu človeku se reče odrasel ravno zato, ker je sam odgovoren za svoja dejanja in njihove posledice. Oziroma, naj bi bil odgovoren.

Res ne vidim, kaj ima država s seksom. ? Dejstvo je, da SPB ne dobiš, ampak si jo vzameš. In zdaj, ker grejo nekateri zavestno v rizik, bi naj država trošila denarce?

Kadim. Torej grem zavestno v rizik. In če me bo (bog ne daj!) zabrisalo, ne morem za to kriviti države, češ da ni dovolj pazila name. Če imam možnost, da tega NE počnem, pa te možnosti nisem izkoristila, sem kriva čisto sama.

Drugi hec pa je, da se že krepko zavedamo nevarnosti pasivnega kajenja in je nekako samoumevno, da se kadilci odstranijo z javnih mest in ne ogrožajo vseh vprek. Čeprav to vse skupaj ni čisto dokazano.

Nevarnosti SPB pa so dokazane, ampak je kljub temu naše razmišljanje tako primitivno, da še spodbujamo rizično obnašanje, namesto da bi takim ljudem povedali, kar jim gre.

ŽIVELI Seks drugs and rock&roll

O Kurec 24 , sem te že pogrešala,
kaj je pa drugs, za seks in rock &roll vem ……

Otroci cvetja, a ne ?

Je blo fajn !

Držim s tabo iza. Bravo za ta post! :)))

O iza potem si pa ti moja generacija.Ja veš bil sem malo odsoten na moto zboru v Ankaranu in sem še vedno pod vtisom.Tam se je seksalo na kilometre,trava se je kadila na kilograme,rock & roll pa se je igral non stop.

Iza,
jaz se pa ne strinjam povsem s tabo. kar si napisala je sicer res, ampak pogosta so tudi vnetja, ki nimajo veze s partnerji.
Jaz imam kar naprej neka vnetja pa še nisem imela spolnih odnosov. Za higieno pa skrbim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close