beli rob na nohtu
Zivjo!
Mene pa zanima kako zaboga zenske naredite beli rob na nohtu?!Pa ne mi zdaj zaceti govort da se kupijo nalepke pa da je zelo enostavno z navadnim selotejpom itd. ker sem ze vse probala pa mi nikakor ne rata.Mi lahko katera malo pomaga kako naj to ustvarim da mi bo res uspelo!
hvala in pozdravcek
Kupi se lahko posebni beli svinčnik in si pobarvaš pod nohtom.
Še boljše si je rob pobarvat z belim lakom. Jaz za to ne uporabljam ničesar, moraš pa imeti mirne in natančne roke in še kar prakse. aja, pa tudi zadosti dolge nohte moraš imet. Tak ta treniraj , pa bo šlo!!
Tiste posebne zaščite in raznorazni selotejpi se meni zdijo nepotrebna packarija.
Kupiš si lahko nalepke v obliki lunce!
Jaz sem že večkrat uporabila in za francosko manikuro res rata najlepše. Je pa res, da moraš imeti VELIKO časa!
Preden se ti namreč vse skupaj posuši – ker imaš pač več plasti laka. Jaz uporabljam podlak, lak in nadlak in mi je včasih prav zoprno čakat vse skupaj, je pa potem večje zadovoljstvo, ko ti zdrži vse skupaj dalj časa, pa še same nohte ti utrdi.
Lp
Jst sem svinčnik že probala, pa sem full barvala pa se ni nič poznalo, pa tud ko si roke umiješ gre večinoma vse dol.
Sama si ne lepim nobenih nalepk, ker mi je ravno z njimi full težko črto narest, enostavno potegnem z lakom od enega roba nohta do drugega. Ko se prvi sloj posuši, poglej če je treba kej popravt, če si šla preveč v kakšno smer in si z drugim slojem to malo zakriješ, pol daš pa še lak v naravni barvi čez cel noht in je.
Sej nobena nima čist ravne črte, edin če hod h kozmetičarki, tko da ti ni treba preveč skrbet. Pa tud, sej veš kako pravjo, vaja dela mojstra, tko da si boš z vsakim novim lakiranjem naredila lepšo črto.
Jaz pa tako delam: nalepim nalepko, pobarvam zgornji del nohta z belim lakom (ne vem zakaj vam je to tak problem, ker jaz ponavadi še pol nalepke zraven pobarvam) in pustim dokler se skoraj ne posuši, odstranim nalepko in z acetonom in palčko za ušesa zbrišem če je kaka napaka. Potem grem pa še 2x čez cel noht z roza lakom.
Forum je zaprt za komentiranje.