Koliko punc pomeni veliko…30,40?
Sicer sem punca, ki sem pa po naravi zelo radovedna in ti lahko povem statistiko mojih prijateljev.
Skoraj vsi (stari okrog 30 let) so imeli 10 punc, s katerimi so seksali. Številka se pač vrti tu okrog. Vendar (izjeme potrjujejo pravilo), obstaja tudi fant, ki jih sicer ne šteje več, vendar se mu giblje cifra okrog 30. In da to še ni dovolj, ga skrbi, da jih je ‘premalo skozi dal’. Pa mu ne morem dopovedati, da je edini v celi klapi s takšno kvantiteto! 🙂
Kaj vse se živim ne zgodi..
Uživajte v cvetju,
MiKkA
Zame je 30 velik. Moja cifra je velik manjša. Sam bi se lahko pribljižal tej številki, ampak samo, če bi mi bilo vseeno, kakšna je ženska. Jaz osebno ne morem seksati z žensko, če mi ni zelo všeč, pa sploh ne takoj prvi dan. Če je ta tip seksal s 30 dobrimi ženskami, svaka mu čast, če je pa podrl vsako, ki mu je dala, pol pa mu gre samo za številko, s katero se bo hvalil.
Jaz imam prijatelja, ki si je med faksom vsakič, ko je dobil štipendijo privoščil še nekakšen “plačljiv” skok čez plot. Med počitnicami je zaslužil denar in ga precej porabil v te namene. Punce dolgo ni niti iskal, ker je rekel, da ne more igrati teatra in študirati obenem. Enkrat sva delala njegovo statistiko in ugotovila, da je položil v 5 letih kakih 90 žensk. No sedaj je srečno poročen…
Star sem 38 let, v svoji preteklosti sem tudi jaz seksal s približno 40 ženskami, pa moram rečt, da sem bil kr izbirčen!
Meni se to ne zdi veliko – dva moja frenda sta “baje” jih imela še več, pa mislm, da ni tako, da bi se samo hvalila.
Tisti, ki ste jih pa imeli pa bolj malo (žensk mislim) pa to:
DOKLER JE ŠE FRIŠNA, MISLIŠ OH IN SPLOH, PA DA TAKŠNE ŠE NE, POTEM PA ITAK KMAL POGRUNTAŠ, DA MED NJIMI NI NE VEM KOLK RAZLIKE!:(
Veš kaj…. take teme so ponavadi čisto zgrešena zadevica, ki se je vedno hočeš-nočeš sprevrgla v golo bahanje. Število seksualnih partneric pri moškem je odvisno predvsem in samo od ene zadeve: koliko RESNIH partneric in koliko časa jih je imel.
Glavno seksualno obdobje za moškega (oz. obdobje največjega pretoka ženskih partneric) je nekje od 18 – 26 leta (maturantski izlet – absolvent). Če je takrat moški samski in v tem obdobju ne najde nobene resne ženske (oz. ne želi) ter spada v povprečje mentalno in fizično, si z nobenim večjim naporom zagotovi 20+ ženskih partneric. V primeru, da pa ima v tem obdobju resne partnerice mu pa časovno to ne znese.
Vglavnem, tisti ljudje, ki so imeli 30+ ženskih partneric ne pomeni da so carji, temveč, da so resno partnerico dobili mnogo kasneje ko tisti z manjšim pretokom (ne da bi bilo kaj s tem narobe seveda).
Jaz osebno imam resno partnerico že kar lep čas in moje osebno mnenje je da 1 resna partnerica z lahkoto odtehta sex z 30-50 avanturcami. Zakaj? Kilometrina (pa ne tukaj narobe razumeti). Seks postane pravi užitek šele ko si partnerja popolnoma zaupata (telesno in duševno) ter spoznata vse erogene cone njunih teles. Za to je pa potrebno ogromno časa, le-tega pa pri avanturistkah ravno nimaš.
Ah sej moj jih je mel tut velik pred mano, eno resno vezo pa cel kup avantur…zdej je star 26 let, naveličan žuranja, podiranja žensk…in lahk rečem da sva skupaj velik bolj srečna kot prej z neštetimi ljubimci/kami…kot je rekel Manwe…šele ko si v resni vezi zares spoznaš partnerja in se mu lahko posvetiš tko kot je treba. In ne, številke preteklosti res niso važne.
Forum je zaprt za komentiranje.