Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Max factor

Max factor

Zanima me koliko stane rdečilo Max factor lipfinity. Ali je zares tako obstojna šminka kot govorijo?

haj

Okoli 3000 sit zelo obstojna.

Je zelo obstojna, celo tako zelo, da jo zvečer ali zjutraj niti slučajno ne moreš odstaniti, pa full izsuši usta.

Tako je, kot pravi exxx123. Js sem si jo nabavla, ker pa mam ful suhe ustnice, zame sploh ni bla primerna in je nisem mogla uporabljat, saj ustnice res še dodatno izsuši. Kr nisem mogla verjet, ker navadne šminke od MF najraje uporabljam, ker so dost vlažne. Tak da sem tri jurje vrgla stran.

Tudi jaz imam suhe ustnice, pa jo vseeno uporabljam. Je pa res, da si jih potem NON STOP mažem še s tistim glosom, ki ga dobiš zraven, tako da sem do sedaj porabila že dva cela glosa (imam že ta tretjega), šminke mi pa še vedno ni zmanjkalo. Ti glosi (če jih kupiš posebej – mora pa biti kao ravno njihov, ker baje drugi ne delujejo tako ???) pa so precej dragi,če jih kupuješ posamezno.

hej exxxx-i

z mrzlim pivom gre dol……………….

Glosi naredijo svetleč videz, nimajo pa učinka vlažitve ustnice.

Dejstvo pa je, da vse obstojne šminke ustnice izušijo zaradi sestavin, ki so potrebne za obstojnost šminke.

Jst sm si tko spravla dol,da sem si namazala Labelo gor al pa kr en lip gloss,se je kr raztopil.

men se ta šminka ful dopade. res je zelo dolgo na ustnicah, le težko mi je najti pravi odtenek… ja, pa vedno se morš mazat s tistim belim glosom al kaj je že!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close