Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brez pameti

Brez pameti

Čist brez pameti – samo nagonsko sem se pred kratkim zapletla z čudovitim moškim. Ocenila sem, da je kar precej starejši od mene, dejstvo da je poročen sem odrinila na stranski tir. Sedaj sva si le pogledala v oči in priznala, da je poročen že mnogo let (23), da ima tri otroke. O ženi ne govori. Štejem le 29 samskih let. V vlogi ljubice se ne vidim, še manj se vidim v vlogi razdiralke družine, pozabiti ga morem. Kaj mi svetujete?

užival dokler lahko.

Svetujem ti, da razčistiš sama pri sebi, kaj bi pravzaprav rada in se na podlagi tega odločiš!

Srečno!

Nina

Če se ne vidiš v vlogi ljubice in razdiralke zakonov je torej vse v redu, a ne???

Muza mislm da je ona hotla napisat v tem smislu da noce bit ne eno ne drugo.

Pol če si se tako odločila, boš pač mogla pozabit… Pa če dobro premisliš, bolje zate, ker se je tip očitno sprva zlagal, v vlogi ljubice bi pa tud trpela…

Čimprej prste proč. Bo hudo, ampak boljše, da je hudo zdaj kot čez deset let. Srečno se pa ne bo končalo. Ali pa naj te spet poišče, ko bo ločen in bo imel razčiščene pojme.

vsaj naslov mas pameten))))))))))))))

ni bil iskren do tebe – to je tisto na kar bi res morala misliti. zvabil te je v svojo igro in ti si plesala kot je on zvizgal, ne da bi se morda tudi sama zavedala tega, kar je res BAD. ocenjujem, da ima tipo okoli 50 let ja? trust me… taki moski VEDNO VEDO kam se spuscajo in naj te ne zavede njegova “iskrenost”. ves cas je to planiral… mlada, simpaticna, privlacna in zivahna v postelji – kako krasen pocitek od zene! tako bi morala gledati na vso stvar… ce ga ze ne mores pozabiti, ga vsaj ignoriraj ali pa ga se malo “podzgi”… saj ves o cem govorim…:) in potem ga ignoriraj… to ga bo res potrlo ali ap vsaj zmedlo, se te bo vsaj zapomnil:) in potem pozabi. gres vn, zurat s frendicami, si najdes enega mladega sexi zrebca in z njim prepleses vso noc… morda se kaksno:) in to je to. pozabi, odmisli.

btw kje si ga pa spoznala?

Tole me zelo spominja na mojo izkušnjo s poročenim. Biti ljubica ni lepo, če to ne zmoreš biti, če ne moreš preko tega, da moški ne bo nikoli samo tvoj. Vsaj pri meni je bilo tako in na mojo veliko srečo se je življenje zasukalo tako, da se nisva več videvala, in sem si lahko uredila življenje, sicer ne vem kako bi bilo in kje bi bila zdaj. Najbrž je % poročenih, ki se ločijo, zelo nizek in milijon izgovorov.

Torej, če ti je tako, kot je, lepo, uživaj, sicer pa ga pusti in si ustvari svojo vezo in življenje. Leta prehitro bežijo in naenkrat boš pri 40-ih ugotovila, da si sama, sama za praznike, za dopuste in sama v postelji, ko se zjutraj zbudiš…

POZABI GA!!! Tudi če je še tako dober. Idealen pa itak ni (sicer ni nihče), vendar, če ima ljubico,… Jaz ga že ne bi imela za moža.

Pravi nick,

pamet vklopi !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close