moški orgazmi?!?!
ŽIVJO!
nekaj me samo zanima… s tipom seksama, dozivi orgazem in to dvakrat zaporedoma, v pb. dveh urah… potem mi pa reče, da zdaj ne bo mogel en teden ziher seksat, ker je tak uničen, saj je pri moških normalno en orgazem na nekje 12ur… men pa to ni nič kaj všeč… 🙁 kak je s tem dekleta zares? dajte me podučit plis!!!
En teden je malo preveč, odvisno kolk je star, ampak kar je čudno, je to da ti že naprej “obljubi” en teden nič seksa.
Ja, en mojih sploh ni bil zmožen dvakrat zaporedoma, sva pa vseeno v tisti zlati dobi prišla do sexa na dan.
Zdej pa… drug tip… totalna sprememba!!!
Vsaj 2x na noč – ponavadi pol že itak meni zmanjka moči, če pa sm za pa bi celo noč. In potem spet čez dan, ko kuhava kosilo, ko greva pod tuš,… Mogoče je to zato, ker je še vse bolj sveže, ampak, kaj takega še nisem doživela in po moje tudi ne bom več.
Je pa res, da niso vsi moški enaki!!! Enim je malo več do sexa, drugim malo manj.
Meni pa zaenkrat ta čisto odgovarja!
Sej ti ni treba verjet!
No, sej če tko pomislim, tud sama ne bi verjela, če ne bi tega sama doživela. Ampak povem ti da je res!
Mi je pa tud povedal, da mu je prejšnja vedno govorila, da je spolni obsedenec.
Sej bi ji jst tud kar verjela.
Ampak, kot pravim, zdej mi paše!!! Ko pa mi ne bo več, se bova pa usedla in se pogovorila, tko al pa drugače!
Forum je zaprt za komentiranje.