Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LUCIJA – PORTOROŽ

LUCIJA – PORTOROŽ

Kako je sedaj s plačilom plaže?
Ali drži, da je zaston, kot so napovedovali. Nekaj sem zasledila, da je obvezno na mivki kupiti ležalnik in senčnik. Kako pa je pod bazeni oz. pod Metropolom v Luciji in kako na travnatem delu obale?

Se konec avgusta odpravljam za 1 teden na tisti konec, pa bi bilo res OK, če ta strošek odpade.

lp

Plaža je res zastonj, na vhodu je označeno, da ne smeš imeti na plaži svojega ležalnika in marele. Če moraš na mivki obvezno vzeti oboje, pa ne vem.

Cena za bazene pod Metropolom pa je za moje pojme zasoljena: 900 sit. Za primerjavo: v žusterni je cena 500, po 14. uri pa 350 sit, za otroke zastonj, v Luciji pa otroci plačajo 700sit.

LP

Kaj ti pomaga zastonj plaža, ko pa moraš plačati parkirnino!!

Bazen Na Belvederju je 400 sit po 14 uri.

ni potrebno najeti ležalnika niti senčnika. res pa ne smeš prinesti svojega. tolerirajo tiste na pol šotorčke.
parkirnina. hmm. mal se je treba znajti. obstaja kar nekaj kotičkov, kjer je ni potrebno plačati in je parkiranje dovoljeno.

in ti so ponavadi že ob 9. zjutraj zasedeni!

Kupite si motorje in boste lahko parkirali kar na pločniku pred plažo zastonj.Ravno danes sem prišel iz Portoroža.Plaža je res zastonj.Za druge cene pa ne vem ker sem se povsod kjer je za plačat švercal.Tri dni sem kempiral na moto zboru potem pa sem se švercal v Luciji.

Zasoljene? Na bledu je 900 sit za na javno plažo in to po 14 uri, jasno plus parkirišče. Groza!

Ohoho, Gorenjci bi pa radi zaslužili s svojo mlako!
Oderuhi!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close