pogrešanje
Pogrešam svojga dragega, ki je stalno odsoten, saj je športnik, ki mu treningi vzamejo polovico dneva, ko pa ima tekme, ki so v tem času zelo pogoste, pa ga včasih tudi po več dni skupaj ne vidim in tako vsak dan, vsako minuto hrepenim po tem, da ga končno spet vidim.
ne vem kaj naj še storim, da bi svoje misli odvrnila od tega, da ga stalno pričakujem, al pa da stalno gledam v mobitel, če je kakšen nov sms.
kaj naredite ve, ki imate svoje drage tako zaposlene, ali obstaja kakšen kul način, da ti ni tako hudo?
pozdravček
Uf, jaz sem tudi veliko sama, čeprav je zadnji dve leti že več doma. Zdajle se mi sploh ne hodi spat, ker je postelja čisto preveč prazna 🙁 Sva pa že en lep cajt skupaj in sem se navadila na to odsotnost, težje je samo, ko ga več dni ni.
Nič drugega ni… navadiš se. In skupni trenutki so bolj dragoceni in lepši.
Welcome to the club :))) Jaz se poskušam zamotit in grem po navadi kam sama, v tistem se pa on npr. spomni, da bi se lahko dobila, ko sem jaz uf daleč stran 🙂 Vedno pričakujem in ga ne morim, ker mislim, da ima kaj nujnega za počet, na konc se pa ravno obratno izkaže. Grem povsod zraven, kamor se da, ampak ker gre za šport kjer veliko tvegaš, nočem povsod zraven, ker me je že doma strah, da bi pa gledala pa ne hvala… Čeprav ga včasih ni po cele tedne, se še po telefonu slišiva malo ztakrat.
Polnjene paprike :)))))))))))))))))))))))
Tudi moj se danes po dveh tednih vrača domov in mu bova s hčerko naredili paprike.
zaradi narave dela je pogosto odsoten tudi po nekaj tednov. Naše stanovanje je laboratorij, ker človek mora nekaj delat, ne. Sva se pa že kar navadili in hodiva veliko sami okrog, tudi na morje, pa pozimi smučat, pa v hribe…
So pa skupni trenutki res dragoceni in uživamo 100 na uro.
Hoj!
Tudi jaz se vam pridružujem. Moj fant ima tudi tako delo, da ga po več dni ni doma in tako imam vedno mobitel pri roki, če bo slučajno kak sms poslal. ko ne zdržim več, mu ga jaz pošljem in razmišljam ali ga je ravno zdaj prebral ali kaj drugega počne..
Ampak tako pač je, jaz sem se navadila, saj imam sama službo in poleg tega se ukvarjam z aerobiko, da se vsaj malo zamotim..Priznam pa da so takole večeri lahko zelo samotni..
LP
Ja, misli na čas, ki sta ga preživela skupaj in kaj vse sta počela. Misli na to, kako bo, ko bo spet prišel in kaj bosta takrat počela.
Morda ga preseneti s kakim izletom ali kakšno hudo večerjo in že zdaj misli na to, kako boš speljala in kako bo lepo, ko bo prišel nazaj. Takrat boš lahko jokala od sreče..
nekam si napiši pluse in minuse in boš kmalu videla kater del lista je bolj popisan???
nehati ljubiti nekoga zato, ker on tebe ne ljubi, pač ni greh, je težko, a verjemi da je zelo lepo ko ti nekdo ljubezen vrača, zato je vredno malo potrpeti in pozabiti in nekoč začeti znova zato, da ti nekdo to pokaže ali pove, pa čeprav preko sms-a.
been there, done that, now I’m moving on!
Forum je zaprt za komentiranje.