kako obuditi ogenj v ženi
z ženo sva skupaj dobri dve leti , v tem času se nama je rodil krasen otrok , oba sva nora nanj, v začetku najine zveze je bilo seksa res dosti , toliko , da kdaj nisem niti več zmogel, v službo sem hodil preotrujen , bal sem se vožnje z avtom, da ne bi zaspal. Oba tudi sedaj silno uživava, njo več hkratnih in zaporednih orgazmov spravlja v evforični jok, tudi jaz zelo uživam, vendar mi je pribliužno enkrat na teden več kot premalo, nikoli si nisem mislil, da bi mi pomanjkanje seksa tako pogojevalo življenje. Tako postajam razdražljiv , melanholičen, ne bi je rad silil , niti obremenjeval, čeprav itak že sama čuti , da je nekaj narobe. Nisem je še varal in je tudi ne bi rad, ker jo imam rad , ne bi rad ogrožal najine družine , vendar si ne morem dost pomagat. Da bi masturbiral ob mladi ženi mi je pa bedno. Ne vem kaj naj naredim, razmišljal sem že , da nisem dober ljubimec, in da ji zato ni do bolj pogostega seksa, vendar to misel opuščam, saj z mano res silno orgazmira. Očitno pač ne potrebuje toliko in sva si v tem različna. Včasih je res hudo , prebujam se z mogočno erekcijo in bedim dokler ne popusti, kar traja ponavadi precej dolgo.
kaj pravite drage forumovke
za electo in timy40
orgazmi so zagotovo vesoljski, v tem ni dvoma , spremljajo jih solze sreče
timy , žal, če si se ti že sprijaznil z dejstvom , da boš aktiven le še enkrat- dvakrat na leto , se jaz pač nisem, in kakor verjamem je forum sredstvo za izmenjavo mnenj, da se kaj po možnosti spremeni na bolje , je gotovo za to dobro povprašati tudi dame
in kar se mene tiče se mi zdi poden , če se pri 40 opredeliš kot spolni abstinent in raje kot z damo preživiš noč pač z kakim “moškim “nadomestkom ( alkohol ob slabi družbi..)
Mogoče pa ji je enkrat na teden dovolj, ker je preutrujena- napisal si da sta skuapj dve leti in da se vam je v tem času rodil otrok, ki je verjetno še zelo majhen. Pomagaj ji malo v stanovanju, skuhaj kosilo, pocartaj otroka, potem pa boš videl da bo večrat za akcijo – na pa, da samo na sex misliš, narediš pa nič.
Najslabše kar narediš je, da ne rečeš nič! Ona že čuti, da je nekaj narobe,
najbrž pa tega ne povezuje s seksom. Vem iz lastnih izkušenj. Po vsakem porodu mi je želja po seksu skoraj čisto usahnila. Venomer sem v nekem skritem kotičku možganov imela malčka. In ti povem, da v “prisotnosti” otroka nisem mogla seksat. Samo pogovor (pa ne en sam – ampak vsak dan!) mi je pomagal do pogostejšega poželenja. Počasi…
lep dan!
Maci, koliko je star vajin otrok? Pa naj ti povem, ker sem mama dvema predšolskima…, da me je šele dve leti po drugem rojstvu spet začelo ščemeti…:)))
Začni svojo ženo malo razbremenjevati. Tvoj uvod v seks, naj bo zlaganje umazane posode v pomivalca ali pomivanje po tleh, ko se je otrok najedel. Za spremembo ti pomij kopalnico in preobleci postelje. Pusti, da žena v miru pogleda večerna poročila in ti skuhaj večerjo, vsaj 2X na teden.
Pomagaj ji pri vsakdanjih opravilih, da bo vajin seks postal vsakdanje opravilo. Drugače, se bojim, boš še dolgo čakal.
halo
hvala lepa vsem dobronamernim prispevkom. najin otrok je sedaj leto in pol, moram reči , da sem ves ta čas zvesto stal ob strani in pomagal ter prevzemal vsa dela v gospodinjstvu in pri oskrbi otroka mogoče celo bolj in več kot je večina moških pripravljena, tudi pogovarjava se dost, mislim ,da me ceni kot sogovornika in kot pomoč pri vseh teh opravilih, vse je, le..
počasi “načrtujemo “še kakšnega bratca ali sestrico, pa se še zato posebej bojim , da bom še posebej dolgo čakal , da se kaj premakne, in končno morda deloma vseeno lahko pritrdim bolnim prispevkom Timy40 ki pravi:
“Kaj jočeš, sedaj ti je še dobro. Kaj boš rekel potem, ko ti ne bo dala niti enkrat na mesec. In v zadnji fazi, ko se boš obliznil enkrat pozimi in enkrat poleti. A če bodo poletja takšna kot je letošnje…………..”
lep dan
-“Tvoj uvod v seks, naj bo zlaganje umazane posode v pomivalca ali pomivanje po tleh, ko se je otrok najedel. Za spremembo ti pomij kopalnico in preobleci postelje. Pusti, da žena v miru pogleda večerna poročila in ti skuhaj večerjo, vsaj 2X na teden.”-
Kva pa potem? Naj ga da u ladlc pa fajn zaloputne? Kva ste babe smotane! Vsakič pogojujete vstop u vašo lukno s tvojim gornjim bedarijam! K sreč je še dost drugih bab, k jim ni treba pomivat posodo, da ti odstopi svojo na posodo.
Neroda, točno. Ampak tiste druge babe te tud ne bojo prale pa futrale. Poznam eno, ki vedno hodi s poročenimi. Pravi, da ne bo dedu služkinja, naj mu pere pa kuha njegova žena, ona ga ima pa za takrat, ko ga rabi. Praktično razmišljanje, o morali pa ne bi…
Pa ne gre za to, da bi kdo kaj pogojeval. Predstavljaj si, da cel dan takorekoč brez premora delaš (npr. koplješ jarke). Prideš domov in ne vidiš drugega kot posteljo, žena ti pa predlaga, da pojdita rolat. Me zanima, če bi bil za. Ali pa bi tokrat tudi ti rekel, joj, ne bi danes, tak sem crknjen… Logika: če bi ti žena pomagala grabne kopat, bi bil manj crknjen, pa bi bila večja možnost, da bi bil še zvečer za akcijo. Kje ti tu vidiš izsiljevanje?
Forum je zaprt za komentiranje.