Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek štipendija

štipendija

Pozdravljeni.
Sem mamica , študentka (in občasno zaposlena preko štud. servisa). Ker sva oba z fantom študenta, logično, da delava prejko servisa. Problem pa je zaradi štipendije. Kolegica mi je rekla, da se pri izračunu štipendije upošteva tudi dohodel ood študentskega servisa in starševski dodatek. Če nama upoštevajo pri izračunu štipendije delo preko servisa, potem ravno preseževa cenzus, če ne pa ne. Me je zelo strah, ker brez štipšendije ne vem kako nam bo zneslo, ker je že zdaj težko.

Ali mi lahko daste točno informacijo- se pri izračunu štipendije upošteva delo preko štud.servisa?
(otroški dodatek se ne ? )

Hvala

Otroški dodatek se ne šteje, se pa šteje študentsko delo pri določitvi otroškega dodatka. Zdi se mi sicer, da se pri štipendiji ne šteje, prepričana pa nisem. Po mojem najboljše, da vprašaš na Zavodu za zaposlovanje, pa boš točno vedela pri čem si.

Pa imata s fantom sploh stalno bivališče na istem naslovu? Ker če ne, prijaviš samo svoj dohodek in 2 družinska člana (otroka in sebe) in sem skoraj prepričana, da prideš not.

Dohodek preko študentskega servisa se pri pridobitvi štipendije ne upošteva. Garantirano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close